.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Laurine tajne, 20. - 21. siječnja

Laurine tajne 2 - 19
,
hr_HR

Dobrodošli u kaotičan svijet genijalne detektivke!

2. sez., 1. - 2. ep. - 20. siječnja

Prvi nastavak druge sezone donosi slučaj otetog dječaka koji je nestao iz obitelji na Manhattanu. Laura i njezin tim nađu se u utrci s vremenom i visokim ulozima a da bi spasili dječaka, moraju otkriti niz obiteljskih tajni. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE (Vatreni dečki, Šok terapija, Odjel za ubojstva).

Žena koja ima rak umire u tajanstvenim okolnostima te Laura i njezin tim istražuju slučaj kroz svijet preživjelih i osoba koje pružaju potporu oboljelima. Doznaju da izgled može varati. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.

2. sez., 3. - 4. ep. - 21. siječnja

U zgradi s naizgled neprobojnim sigurnosnim sustavom, ubijeno je tehnološko čudo od djeteta te Laura i njezin tim moraju riješiti zbunjujuće ubojstvo prije nego što netko ukrade ideje žrtve koje su vrijedne milijune dolara. Gostujući glumac GABRIEL MANN (Osveta).

Dvojica osuđenih ubojica pobjegla su iz strogo čuvanog zatvora. Laura i njezin tim pridružuju se lovu na odbjegle zatvorenike, no njihova je odanost stavljena na kušnju jer je jedan od dvojice zatvorenika njihov bivši kapetan. U gostujućim ulogama pojavljuju se ENRICO COLANTONI (Osumnjičeni, Veronica Mars, Slobodni strijelci) te CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani.

Napetu seriju 'Laurine tajne' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV!

 

 Tagovi