Laurine tajne, 14. - 16. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Dobrodošli u kaotičan svijet genijalne detektivke!

 2. sez., 12. - 13. epizoda - 14. siječnja

Laura i njezin tim istražuju skupinu za borbu za muška prava koja je umiješana u ubojstvo vrhunskog sportskog traumatologa. Veza Billyja i Meredith doseže novu razinu. Gostujući su glumci CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani, NEAL BLEDSOE kao Tony Abbott i ROBERT KLEIN kao Leo Diamond. Ostali gostujući glumci su HAROLD PERRINEAU (Zero Dark Thirty, Constantine, Sinovi anarhije) i GREG GRUNBERG (Heroji, Doktori za seks).

2. sez., 14. - 15. epizoda - 15. siječnja

Valentinovo je postalo smrtonosno: Laura je posumnjala da je serijski ubojica koji je dugo bio neaktivan ponovno počeo ubijati. Istodobno se u ekipi pojavljuju brojne tajne vezane uz romansu. Gostujući glumci su ENRICO COLANTONI kao Dan Hauser, CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani i JENNA FISCHER (U uredu) kao Jen Lambert.

2. sez., 16. - 17. epizoda - 16. siječnja

Laura i Jake dobili su zadatak da za vrijeme prosvjeda čuvaju visoko pozicioniranog stranog uglednika koji je primio prijetnje smrću. Gostujući glumci su JAMES MARTINEZ, ELLIOT VILLAR i ALYSIA REINER, kao i CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani i JENNA FISCHER kao Jen Lambert.

2. sez., 18. - 19. epizoda - 17. siječnja

Laura mora ostati korak ispred istrage o ubojstvu koju vodi detektiv iz Brooklyna (gostujući glumac TATE DONOVAN - Opasna igra, 24: Novi dan, O. C.). Nakon telefonskog poziva pojavljuje se glavna osumnjičena: Laurina sestra (gostujuća glumica DEBBY RYAN - Jessie). Ostali gostujući glumci su ROBERT KLEIN i LOUIS OZAWA CHENGCHIEN, kao i CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani.

2. sez., 20. - 21. epizoda - 18. siječnja

Finale sezone donosi razotkrivanje međunarodnog kralja droge koje dovodi do tragedije u 2. postaji. Jake donosi odluku vezanu uz Lauru koja će mu promijeniti život. Gostujući glumci su CALLIE THORNE, JENNA FISCHER i DEBBY RYAN, kao i MERCEDES RUEHL (Kralj ribara, Veliki) i SCOTT COHEN (Šok terapija).
 

Drugu sezonu napete serije 'Laurine tajne' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede na Doma TV-u!

 Tagovi