.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Krenite na nezaboravno putovanje s dvojicom najpoznatijih Gala!

Asterix i Obelix u Britaniji - 3
,
hr_HR

Doma TV donosi lude avanture poznatog dvojca Asterixa i Obelixa. Ovog puta krenut će u Britaniju na veliko iskušenje, kako bi pomogli prijateljima. No, stvari se na tom putovanju neće razvijati kako su planirali.

Asterix i Obelix u Britaniji četvrti je i prema brojnim kritičarima najbolji film serijala o oštroumnom Asterixu i njegovom nespretnom, buckastom, ali jako snažnom i dobrodušnom najboljem prijatelju Obelixu. Za ovaj su film kao inspiracija poslužili stripovi 'Asterix u Britaniji' i 'Asterix i Normani' koji su objavljeni još davne 1966. godine.

 

Jedno maleno selo u Britaniji odolijeva napadima moćne rimske vojske, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa, da potrži pomoć kod Gala, u drugom selu poznatom po otporu Rimljanima.

 

U tom selu Asterix i Obelix već imaju pune ruke posla. Njihov poglavnik povjerio im je zadatak da naprave čovjeka od Urbaniksa, njegova dosadnog nećaka koji je stigao iz Lutecea. A zadatak je daleko od realizacije. Kad Antiklimax dođe sa molbom za pomoć, Gali mu odluče dati bačvu njihova čarobnog napitka. Asterix i Obelix će mu se pridružiti u povratku u Britaniju – kao i Urbaniks. Napokon, putovanje pruža izvrsnu priliku za edukaciju mladića. No nažalost, ništa ne ide prema planu...

Gerard Depardieu jedini je glumac koji igra ulogu luckastog Obelixa u sva četiri filma. 

Zabavne i urnebesne avanture Asterixa i Obelixa na putu u Britaniju pogledajte u subotu u večernjem terminu na Domi TV!

 

 Tagovi