Kraljevi leda, 15. rujna

Kraljevi leda, 11. sezona
,
hr_HR

Svakoga dana vozači kamiona kreću zaleđenim cestama i nose glavu u torbi.

11. sez., 5. - 6. ep. - 15. rujna

Velika zarada čeka „Polar Industries“ uspiju li isporučiti golemi teret stotinama kilometara sjeverno po ledenim cestama. Vlasnik „Polara“ Mark Kohaykewych regrutira Lisu Kelly da pomogne s jedinstvenim teretom, ali trebaju još jednog vozača koji će se pridružiti konvoju. Mark i Lisa zovu Renu Warda, 23-godišnjeg sina pokojnog Darrella Warda, nadajući se da će im poduka i DNK njegova oca pomoći pobijediti ovaj neviđeni izazov. Ali priroda ima druge ideje kad iznenadna mećava unese dodatnu opasnost na zaleđeni sjever. U međuvremenu novopridošla Steph Custance ima teški teret koji se miče, a veteran Art Burke prolazi veliku gnjavažu.

Mali konvoj kreće na ledene ceste s golemim teretom. Zahtjevno putovanje gotovo nemogućim terenom bit će golemi test vještina za Lisu Kelly i Renu Warda. U međuvremenu Art Burke pokušava proći teških 40 km ledene ceste preko zaleđenog jezera. Veteran Alex Debogorski pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme, ali drži se nepisanog pravila ceste: staje da bi pomogao vozaču koji je zapeo. Todd Dewey suočava se sa snježnom cestom koja bi ga mogla poraziti.

Epizode serije 'Kraljevi leda' ne propustite pratiti subotom u popodnevnom terminu na Doma TV-u. Više o 11. sezoni saznajte OVDJE.
 Tagovi