.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kraljevi leda, 10. - 11. veljače

Kraljevi leda 4. sezona - 10
,
hr_HR

'Kraljevi leda' priča je o pustolovini, ustrajnosti, ljudskoj domišljatosti i, najviše od svega, opasnosti.

6. sez., 2. - 3. ep. - 10. veljače

Alex na Arktičkom oceanu vozi do najsjevernijega kanadskog sela do kojega se može doći ledenom cestom. Hugh i Rick unatoč ledu koji se topi u očajničkoj su potrazi za nestalim prikolicama. Na Aljasci se Jack trudi biti mentor nestrpljivomu mladomu vozaču Austinu Wheeleru. Sudnji je dan za novake Darrella i Porkchopa koji se sastaju sa šefom da vide jesu li prošli na ispitu probnih vožnji.

Na Aljasci se približava rok za dostavu naftne bušilice. Hoće li napetost prvog prelaska leda prouzročiti da novak pukne pod pritiskom? Alex juri kako bi dostavio teret preko ledene riječne delte, ali oluja prijeti da će ga zarobiti nekoliko centimetara iznad nabujale rijeke. Hugh i Rick bore se sa zimskim cestama kako bi dostavili prvi teret sezone u Winnipeg, ali pogreškom novaka Rick se nađe na vatrenoj crti.

6. sez., 4. - 5. ep. - 11. veljače

Bjesni najveća oluja sezone. Prikolica se kvari i Jack Jessee je u opasnosti da bude zarobljen dok se surovo vrijeme približava. Darrell se pokušava probiti kroz snježnu mećavu, a Porkchop odlazi šefu kako bi objasnio pogreške koje ga mogu stajati karijere. Nadobudni novak Austin Wheeler riješio se mentora Jacka Jesseeja, ali u surovim zimskim uvjetima njegovo nestrpljivo djelovanje prijeti zatvaranjem cesta. U Manitobi Rick i Hugh preuzimaju drugi teret sezone, prijevoz vode u udaljeno mjesto St. Theresa Point. Ali da bi stigli, moraju prijeći novootvoreni dio zimske ceste i svoj teški teret prenijeti preko neispitanog leda.

Dalton je zatvoren i svi vozači traže način da dostave teret dok se ekipe bore da otvore cestu. Austin je noć proveo na sjevernom obronku nakon što je završio u jarku. Darrell je rano na nogama kako bi ostao na čelu prijevoza tereta. Ali tragična olupina mijenja njegove planove. Jack se budi u Coldfootu nakon što je morao maknuti dva kotača s prikolice. Dok se svi ostali vozači s Daltona bore s ostacima oluje, Porkchop je miljama daleko u Fairbanksu nakon što ga je Lane otjerao s ceste. Na Dempsteru Alex juri na jug po novi teret, ali oluja koja je poharala Dalton krenula je prema Yukonu. Alex se utrkuje s olujom da stigne na jug i natrag prije nego što cesta bude zatvorena. U Manitobi toplo vrijeme na zimskim cestama onemogućava vožnje. Hugh i Rick preuzimaju terete, dva golema kamiona s cementom.

Seriju 'Kraljevi leda' pratite subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV!

 Tagovi