Kosti, 8. sezona

Kosti, 8. sezona - 1
,
Kosti, 8. sezona - 1
hr_HR

PON - NED 17.25

(Bones), 2011./2012., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Hart Hanson
Izvršni producenti: Barry Josephson i Hart Hanson

Kosti, zabavna kriminalistička serija koja ulazi već u osmu sezonu, zasniva se na životu forenzičke antropologinje i spisateljice Kathy Reichs.

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzička antropologija koja radi u Institutu Jeffersonian u Washingtonu, a u slobodno vrijeme piše kriminalističke romane. Kad uobičajeni načini identifikacije tijela ne pomažu jer su ostaci potpuno raspadnuti, izgorjeli ili uništeni, policija upomoć zove Brennan i njezinu nevjerojatnu sposobnost čitanja tragova ostavljenih na kostima žrtava ili u njima.

 

Glume:
Emily Deschanel – dr. Temperance Brennan
David Boreanaz – specijalni agent FBI-a Seeley Booth
Michaela Conlin – Angela Montenegro
Tamara Taylor - Camille Sarroyan
John Francis Daley - Lance Sweets

O glumcima:

DAVID BOREANAZ
(Seeley Booth)

David Boreanaz dojmljiva je ličnost čiji karizmatični šarm glavnog glumca dolazi do izražaja na filmu, kao i na televiziji i pozornici. Osim što glumi glavnu ulogu u Kostima, on je i producent, a često preuzima i treću dužnost kao redatelj. Režirao je 100. epizodu serije, kao i napete finalne epizode 10. i 11. sezone, između ostalih.

EMILY DESCHANEL
(dr. Temperance Brennan)

Kao talentirana i odmjerena glumica, Emily Deschanel skupila je dojmljivu listu uloga tijekom karijere, a sa svakom je rasla. Za svoju ulogu Dr. Temperance Brennan, Deschanel je dobila tri nominacije za nagrade Teen Choice za dramsku televizijsku glumicu, tri nominacije People's Choicea za omiljenu televizijsku dramsku glumicu, jednu za omiljenog televizijskog borca protiv zločina i, zajedno s kolegom Davidom Boreanazom, nominaciju za omiljeni televizijski duo.

MICHAELA CONLIN
(Angela Montenegro)

Michaela Colin etablirala se kao jedan od najtraženijih holivudskih talenata i dobila nominaciju za nagradu Asian Excellence u kategoriji sporedne televizijske glumice za svoju ulogu u Kostima. Conlin se pojavila u drami The Disappointments Room s Kate Beckinsale i Cijeni istine s Matthewom McConaugheyjem i Bryanom Cranstonom.

TAMARA TAYLOR
(Camille Sarroyan)

Karijera Tamare Taylor započela je brzim uspjehom u reklamama za nacionalne televizijske kuće. Nekoliko mjeseci nakon dolaska u Los Angeles iz Toronta, u kojem je odrasla, dobila je uloge i na televiziji i u filmu.

JOHN FRANCIS DALEY
(Lance Sweets)

Daley je iz Wheelinga u Illinoisu. Našao se pod povećalom šire javnosti kad je odabran za glavnu ulogu Sama Weira u kritičarski hvaljenoj televizijskoj seriji u produkciji Judda Apatowa Freaks and Geeks, zajedno sa Sethom Rogenom, Jamesom Francom i Jasonom Segelom.Osmu sezonu napete kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o osmoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi