Kosti, 5. - 11. kolovoza

kosti, 10. sezona
,
kosti, 10. sezona
hr_HR

Serija 'Kosti' je mračno zabavna proceduralna drama koja ulazi u svoju sedmu sezonu, a inspirirana je pravom forenzičkom antropologinjom i spisateljicom Kathy Reichs.

2. sezona, epizoda 3 - 4/ 10. sezona, epizoda 8 - 9 - 5. kolovoza

Tinejdžer koji je pobjegao od kuće bude ubijen, a najsumnjivija je njegova cura, koje je pobjegla od udomitelja; Brennan se zbog toga ljuti jer je i ona odrasla s udomiteljima.

Brennan i Booth spašavaju tinejdžericu od serijskog ubojice.

Tim istražuje smrt vrhunskog rješavača križaljki pronađenog u jami. Daisy odluči poslušati savjet svoje „doule”.

Tim istražuje smrt profesora psihologije čiji se dijelovi tijela pojavljuju u kontejnerima diljem grada.

2. sezona, epizoda 5 - 6/ 10. sezona, epizoda 10 - 11 - 6. kolovoza

Booth i Brennan istražuju ubojstvo muškarca koji je živio dva života, sa ženama i djecom u oba.

Brennan i Booth istražuju eksploziju u hotelu u kojem se održavala konferencija o trgovini drogom.

U Hollywoodu 1950-ih Brennan je losanđeleska policajka koja se nosi sa seksizmom na radnom mjestu, a Booth je zloglasni kradljivac dragulja kojemu su podmetnuli ubojstvo.

Avalon Harmonia pomaže na slučaju vidovnjakinje čije je raspadnuto tijelo pronađeno u jednome deblu. Ali Hodgins se razljuti kad ona ustvrdi da vidi Sweetsov duh, pa se Angela nađe između dvije vatre. Booth i Brennan podijeljeni su oko Christineina novog zamišljenog prijatelja, a tim se prisjeća Sweetsa na njegov rođendan.

2. sezona, epizoda 7 - 8/ 10. sezona, epizoda 12 - 13 - 7. kolovoza

Brennan i Booth istražuju smrt 10-godišnje zvijezde natjecanja u ljepoti koja je nestala prije šest mjeseci.

Kosturi saveznog agenta i neidentificirane žene pronađeni u pustinji u blizini Las Vegasa vode Brennan i Bootha u svijet ilegalnih borbi.

Kad tijelo imućne učiteljice pronađu u napuštenoj knjižari, njezini kolege i učenici postaju osumnjičeni. U međuvremenu izdavač potiče Brennan da napravi račun na „Twitteru” kako bi povećala broj obožavatelja, pa je pripravnica Jessica Warren podučava vještinama „tvitanja” koje zatim entuzijastično koristi.

Kad pronađu komade tijela bivšeg zatvorenika, tim iz Jeffersoniana istražuje mjesnu pekarnicu koja često zapošljava bivše prekršitelje. Ali ubrzo saznaju da je žrtva sudjelovala u pljački koja je pošla po zlu, pa se okreću ljudima iz njegove prošlosti. U međuvremenu pripravnik Arastoo Vaziri mora odlučiti hoće li se vratiti u Iran posjetiti brata na samrti, što dovodi do sukoba s Cam.

2. sezona, epizoda 9 - 10/ 10. sezona, epizoda 14 - 15 - 8. kolovoza

Brennan i Hodgins postaju nove žrtve Grobara, serijskog ubojice koji žrtve zakapa žive i traži otkupninu kako bi ih pustio.

Brennan i Booth istražuju smrt studenta kinematografije koji je snimao dokumentarac o legendi o bezglavoj vještici koja opsjeda lokalnu šumu.

Smrt zvijezde minigolfa otkiva da je riječ o vrlo kompetitivnom sportu. U međuvremenu Brennan se boji da je njezin otac opet ogrezao u kriminal, a Wendell moli Hodginsa da mu pomogne popraviti predmet koji je njegova djevojka dobila u nasljedstvo.

U industrijskoj rezalici nađeni su ostaci okorjelog kockara. Boothova ovisnost izlazi na vidjelo kad s Brennan istražuje svijet ilegalnog pokera. U međuvremenu Hodgins izumljuje laboratorijski proizvod.

2. sezona, epizoda 11 - 12/ 10. sezona, epizoda 16 - 17 - 9. kolovoza

Ubojstvo bivšeg FBI-eva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac.

Kada serijski ubojica Howard Epps pobjegne iz zatvora, svi koji imaju veze s Brennan postaju mete.

Tim istražuje smrt poznatog kuhara čije je tijelo pronađeno u mjesnome parku.

Ostaci učenice privatne srednje škole pronađeni su u jarku, a čini se da je prije smrti zlostavljana. Međutim, Brennan nije uvjerena da je riječ o ubojstvu kad otkrije sličnosti između svoga i žrtvina tinejdžerskog života.

2. sezona, epizoda 13 - 10. kolovoza

Nakon što je Booth poslan na dopust (i terapiju) zbog pucanja u sladoledarski kamion, Brennan s drugim agentom istražuje smrt studentice ubijene tijekom proljetnih praznika koja je završila u aligatorovu želucu.

2. sezona, epizoda 14 - 15 - 11. kolovoza

Brennan i njezin tim dobivaju nalog istražiti ubojstvo bogataša koji je redovito donirao Jeffersonianu, a s kojim je Hodgins privatno povezan, dok se Brennanina romansa sa Sullyjem zahuktava.

Život oponaša umjetnost u slučaju triju ubojstava koja se dogode na način opisan u Brennaninu zadnjem romanu, a Sully se ponaša zaštitnički što Brennan smeta i zateže njihov odnos.

 

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od svaki dan u poslijepodnevnom i večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi