Kosti, 3. - 7. kolovoza

kosti, 10. sezona
,
kosti, 10. sezona
hr_HR

U napetoj desetoj sezoni ekipa nailazi na nove izazove dok istovremeno složni članovi čine sve što je u njihovoj moći kako bi izvukli Bootha iz pritvora.

10. sezona, epizoda 1 - 3. kolovoza 

Booth je u zatvoru jer su mu namjestili ubojstvo troje FBI-evih agenata. Sada Brennan, Sweets i ostali članovi tima iz Jeffersoniana moraju otkriti tko iz FBI-a stoji iza zavjere.

10. sezona, epizoda 2 - 4. kolovoza

Tim ispraća na vječni počinak omiljenog im psihologa. No najprije trebaju njegovu pomoć da bi otkrili tko ga je ubio i došli bliže osobi koja stoji iza zavjere.

10. sezona, epizoda 3 - 5. kolovoza

Uz pomoć mladog pripravnika Rodolfa Fuentesa tim iz Jeffersoniana istražuje ubojstvo kontroverznog konzervativnog radijskog voditelja čiji su ostaci pronađeni u šahtu. Kad tim otkrije čime se bavio u slobodno vrijeme, nailaze na šokantne dokaze koji sužavaju krug osumnjičenih. U međuvremenu specijalni agent James Aubrey očajnički pokušava zadobiti Boothovo povjerenje, a Brennan je nakon nedavnih događaja zabrinuta za Boothovo psihičko stanje.

10. sezona, epizoda 4 - 6. kolovoza

Tim iz Jeffersoniana uz pomoć specijalnog agenta Jamesa Aubreyja istražuje ubojstvo dizajnera video-igara čije je ostatke donijela rijeka. Kad saznaju koliko je pokojni zaradio tijekom karijere, svi njemu bliski postaju osumnjičeni. Međutim, istraga kreće u novom smjeru kad otkriju da je žrtva igrala svoje igrice s pravim ljudima. U međuvremenu pripravnica Jessica Warren upoznaje tim s obrazovnim zadrugama. Brennan i Booth razgovaraju o Christineinoj budućnosti.

10. sezona, epizoda 5 - 7. kolovoza

Brennan je glavna predavačica na konvenciji forenzičara. Svi oni žarko žele pomoći kad se na stubištu otkrije tijelo, ali tim iz Jeffersoniana zapanjen je kad Hodgins postane osumnjičeni za ubojstvo.

Seriju 'Kosti' gledajte od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi