Kosti, 20. - 24. svibnja

kosti, 6. sezona
,
kosti, 6. sezona
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

 6. sezona, epizoda 12 - 13 - 20. svibnja

Pronađeno je tijelo s prostrijelnim ranama maskirano u strašilo, pa ekipa u utrci s vremenom prikuplja dokaze prije nego što ih uništi oluja. Žrtvine tri supruge ujedno su i sestre, a ljubomora među njima i želja za muževom pozornošću izazvale su veliki razdor u obitelji. U međuvremenu Cam gubi povjerenje u svoj odnos s dečkom koji je liječnik, ali oboje uviđaju da im veza mora biti na prvoom mjestu.

Ostaci biciklista pronađeni su na krovu skladišta nakon neuspjelog izvođenja vratolomije na biciklu. Kad Booth i Brennan lociraju žrtvin ukradeni bicikl, tim zaključuje da je žrtva ubijena tupim predmetom te istražuju ubojstvo. U međuvremenu Sweets moli Bootha za savjet jer kani zaprositi Daisy, a Booth velikom gestom pokaže Hanni da je istinski posvećen njihovoj vezi.

6. sezona, epiozoda 14. - 21. svibnja

Rastopljeni ostaci planerice vjenčanja pronađeni su u solariju u njezinoj kući na Valentinovo, pa Cam pritišće tim da riješe slučaj što prije kako bi mogla proslaviti praznik sa svojm dečkom. U međuvremenu Booth i Brennan umanjuju važnost Valentinova, a Hodgins pokušava isplanirati romantičan dan za Angelu, ali Clark mu pomaže uvidjeti da najvažniji darovi dolaze iz srca.

6. sezona, epiozoda 15. - 22. svibnja

Nakon ubojstva Kopačice Grobova, snajperist u bijegu Jacob Broadsky ponovno napada. Ovaj je put žrtva osumnjičeni koji je izmigoljio pravnom sustavu. Booth rabi vlastito vojno iskustvo kako bi porazio snajperista u njegovoj igri te obećaje da će učiniti sve kako bi pravda bila zadovoljena. U žestokom i dramatičnom obračunu Booth ima nekoliko minuta da uhvati Broadskog prije nego što napadne metu, ali njegove vještine i brzina dostojanstven su protivnik. U međuvremenu Angelin otac posjećuje Jeffersonian te ustraje da odabere ime svom nerođenomu unuku.

6. sezona, epiozoda 16. - 23. svibnja

Jaka mećava izaziva nestanak struje u cijelome gradu, pa tim nailazi na dodatne zapreke rješavajući slučaj ubojstva koje bi moglo biti povezano s potencijalnim izbijanjem virusa. Kad se Booth i Brennan nađu zarobljeni u dizalu, Sweets učini više nego što se od njega traži kad potakne osjetljiv razgovor o odnosu Brennan i Bootha. U međuvremenu Angela i Hodgins dobivaju zabrinjavajuće vijesti o zdravlju nerođenoga djeteta, a Hodgins i Wendell pokušavaju identificirati žrtvu rijetke bolesti.

6. sezona, epiozoda 17. - 24. svibnja

Sedam parova odrezanih nogu pronađu na obali nakon poplave na američko-kanadskoj granici, a šest ih je s trupala koji se upotrebljavaju za istraživanja u obližnjem institutu. Kad kanadski forenzički ortoped dr. Douglas Filmore odnese ostatke u Kanadu, on i Brennan se udruže. Rijedak i skup par tenisica vodi tim do ubojice. U međuvremenu Cam planira kćerino fakultetsko obrazovanje bez njezina znanja.

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi