Kosti, 2. sezona

kosti, 2. sezona
,
kosti, 2. sezona
hr_HR

PON - NED 15:35

(Bones), 2006., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Hart Hanson
Izvršni producenti: Barry Josephson i Hart Hanson

Glume:
Emily Deschanel – dr. Temperance Brennan
David Boreanaz – specijalni agent FBI-a Seeley Booth
Michaela Conlin – Angela Montenegro
T. J. Thyne – dr. Jack Hodgins
Eric Millegan – Zack Addy
Tamara Taylor- Camille Sarroyan

Doma TV na male ekrane donosi drugu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' o timu iz Instituta Jeffersonian koji zahvaljujući svojoj stručnosti i odličnom timskom radu uspješno rješava najstrašnije zločine. U drugoj sezoni, briljantna forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) susreće se s novim izazovima, a na mjesto voditeljice Odjela za forenziku dolazi dr. Camille Saroyan (Tamara Taylor), koja dijeli zajedničku prošlost s agentom Boothom…

O glumcima:

DAVID BOREANAZ
(Seeley Booth)
David Boreanaz dojmljiva je ličnost čiji karizmatični šarm glavnog glumca dolazi do izražaja na filmu, kao i na televiziji i pozornici. Osim što glumi glavnu ulogu u Kostima, on je i producent, a često preuzima i treću dužnost kao redatelj. Režirao je 100. epizodu serije, kao i napete finalne epizode 10. i 11. sezone, između ostalih. Boreanaz je glumio u dramskoj seriji Full Circle. U toj seriji od deset epizoda svoj televizijski debi imao je i filmski i kazališni scenarist Neil LaBute.EMILY DESCHANEL
(dr. Temperance Brennan)
Kao talentirana i odmjerena glumica, Emily Deschanel skupila je dojmljivu listu uloga tijekom karijere, a sa svakom je rasla. Za svoju ulogu Dr. Temperance Brennan, Deschanel je dobila tri nominacije za nagrade Teen Choice za dramsku televizijsku glumicu, tri nominacije People's Choicea za omiljenu televizijsku dramsku glumicu, jednu za omiljenog televizijskog borca protiv zločina i, zajedno s kolegom Davidom Boreanazom, nominaciju za omiljeni televizijski duo.

MICHAELA CONLIN
(Angela Montenegro)
Michaela Colin etablirala se kao jedan od najtraženijih holivudskih talenata i dobila nominaciju za nagradu Asian Excellence u kategoriji sporedne televizijske glumice za svoju ulogu u Kostima. Conlin se pojavila u drami The Disappointments Room s Kate Beckinsale i Cijeni istine s Matthewom McConaugheyjem i Bryanom Cranstonom.

ERIC MILLEGAN
(Zack Addy)
Eric Millegan pojavio se u sudskoj drami redatelja Sidneyja Lumeta 100 Centre Street. Također je ostvario ulogu u neovisnom erotskom filmu On_Line, koji je uključen u službeni izbor filmskih festivala Berlin, Sundance i Cinequest. Millegan je također imao ulogu u neovisnom filmu redatelja Marga Romera The Phobic.

TAMARA TAYLOR
(Camille Sarroyan)
Karijera Tamare Taylor započela je brzim uspjehom u reklamama za nacionalne televizijske kuće. Nekoliko mjeseci nakon dolaska u Los Angeles iz Toronta, u kojem je odrasla, dobila je uloge i na televiziji i u filmu.

Drugu sezonu popularne kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte OVDJE.
 Tagovi