Kosti, 18. veljače - 22. veljače

kosti 9
,
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

1. sezona, epizoda 6 - 18. veljače

Booth i Brennan kreću u potragu za odgovorima nakon pronalaska mumificiranog trupla hip-hop DJ-a u zidu noćnoga kluba.

1. sezona, epizoda 7 - 19. veljače

Brennan i Booth istražuju slučaj osuđenika na smrt kojeg neki smatraju nedužnim; uspijevaju iskopati nove dokaze – uključujući dva dodatna ubojstva – koji ih navedu da posumnjaju u razboritost odgode smaknuća koju su pomogli iznuditi.

1. sezona, epizoda 8 - 9 - 20. veljače

Brennan je suočena s bivšim dečkom nakon što je pozvana da svjedoči u slučaju žene čije je poluraspadnuto tijelo pronađeno u hladnjaku.

Brennan, Booth i ostali prisiljeni su Božić provesti u laboratoriju nakon što je u atomskom skloništu pronađeno tijelo neidentificiranog muškarca.

1. sezona, epizoda 10 - 11 - 21. veljače

Brennan i Booth putuju u Los Angeles istražiti ubojstvo prostitutke čije je lice prošlo niz plastičnih operacija; Goodman i Hodgins ulaze u sukob pokušavajući identificirati ostatke kostura iz željeznog doba.

Brennan i Booth traže nestalog osmogodišnjaka čija je majka ubijena, a otac treba svjedočiti protiv američke tvrtke koja proizvodi neispravne pancirke za rat u Iraku.

1. sezona, epizoda 12 - 13 - 22. veljače

Booth i Brennan kreću u potragu za odgovorima nakon što je obožavatelj stripova obučen u superjunaka pronađen mrtav.

Booth i Brennan povezuju dva raspadajuća tijela s uličnom bandom koja djeluje iz salvadorske četvrti... i sa senatorom SAD-a.

 

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi