Kosti, 11. veljače - 15. veljače

Kosti 9
,
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

1. sezona, epizoda 1. - 11. veljače

Forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan i FBI-ev agent Booth udružuju snage u istrazi misterioznog neriješenog ubojstva mlade pripravnice u Senatu. Istraga ih vodi do tri osumnjičena: senatora s kojim je pripravnica imala ljubavnu aferu, mentalno nestabilnog senatorova pisca govora koji je žrtvu svojevremeno uhodio te njezina dečka, ujedno senatorova pomoćnika.

1. sezona, epizoda 2. - 12. veljače

Brennan i Booth istražuju slučaj bliskoistočnog diplomata optuženog za samoubilački napad; daljnja istraga navodi ih na sumnju da je navodni terorist zapravo ubijen i da mu je potom smješteno za taj smrtonosni incident.


1. sezona, epizoda 3. - 13. veljače

Dr. Brennan i FBI-ev agent Booth istražuju misterioznu smrt vješanjem učenika elitne škole; sve ukazuje na samoubojstvo, no njihova pomna istraga vodi ih do dvoje učenika koji bi mogli biti upleteni u slučaj.


1. sezona, epizoda 4. - 14. veljače

Nakon pronalaska ljudske ruke u utrobi crnog medvjeda u saveznoj državi Washington, Brennan i Booth odlaze u tamošnji gradić kako bi istražili slučaj koji ih vodi do krvožednog kanibala.


1. sezona, epizoda 5. - 15. veljače


Brennan i Booth udružuju snage kako bi otkrili osobu odgovornu za seksualno zlostavljanje i ubojstvo dječaka pronađenog na polju.

 

Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi