Kontejnerski ratovi, 29. lipnja - 3. srpnja

kontejnerski ratovi, 1.sezona
,
kontejnerski ratovi, 1.sezona
hr_HR

Kontejnerski ratovi' aukcijska je serija koja se odvija u komercijalnoj luci. Članovi ekipe serije natječu se jedni protiv drugih kako bi kupili sadržaj golemih kontejnera koji dolaze iz cijeloga svijeta.

2. sezona, epizoda 3 - 4 - 29. lipnja

Zbog tajanstvenoga kontejnera iz Guama konkurencija se spremila za bitku. Manic Matt ispaljuje pucanj upozorenja, no Izraelci se ne povlače. Hoće li se ta golema kocka isplatiti? Ili će mu se upitni sadržaj kontejnera obiti u glavu?

Stiže pošiljka nad pošiljkama kontejnera. Jason i Matt idu na sve, no hoće li im se njihov špurijus isplatiti? Ili će osjećaj za modu kraljici ljepote Deani donijeti veliku zaradu? Neočekivani obrat mogao bi promijeniti sva postojeća pravila.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 30. lipnja

Jason je dobio informacije o kontejneru koji bi ga mogao odvesti do raja, no hoće li mu neki pokvareni sadržaj pokvariti zaradu?

Svađa oko sadržaja tajanstvenoga kontejnera mogla bi zauvijek uništiti partnerstvo Mo & Ty. Mogu li prebroditi svoje neslaganje i osvojiti pravi dragulj? Ili će ovo biti posljednji krik „Mišićavoga tima“?

2. sezona, epizoda 7 - 8 - 1. srpnja

Izraelci ulaze u neočekivani savez koji bi mogao uništiti njihovu konkurenciju. A poslije, John iskopa kontejner s one strane groba… No je li možda uklet?

Kad kontejner sumnjive prošlosti završi na aukciji, Mo & Ty su spremni. Hoće li im se velik rizik isplatiti? Ili će njihova velika očekivanja otići u dim?

2. sezona, epizoda 9 - 10 - 2. srpnja

Konkurencija se jedva kontrolira kad kontejner koji je došao južno od granice završi u luci Los Angeles. No kad unutra otkriju neočekivana iznenađenja, hoće li zabavi doći kraj?

Najveća aukcija na planetu plovi do sredine Tihog oceana kad tajanstveni kontejner izvuku s morskoga dna. Neobuzdane glasine potpiruju velika očekivanja, no kako je bilo što od natopljenog sadržaja moglo preživjeti?

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 3. srpnja

Ponuđači se vraćaju, a konkurencija je žešća nego ikad. Mo i Ty bacaju oko na kontejner iz Meksika, no je li u njemu isključivo oštećena roba? Izraelci polažu nade u tajanstveni drveni sanduk. Ponude za jedinstveni kontejner lete u nebo.

Mo i Izraelci udružuju se u borbi za kontejner iz Afrike, no hoće li im savez donijeti samo lošu robu? Matt se bori za kontejner kineske robe, no to bi mu se moglo obiti o glavu. Stvari kreću u bizarnom smjeru kad se zbog hrpe neobičnih predmeta iz čudne zbirke rasplamsa rat na dražbi.

Reality seriju 'Kontejnerski ratovi' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi