.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kontejnerski ratovi, 20. - 24. ožujka

Kontejnerski ratovi - 4
,
hr_HR

'Kontejnerski ratovi' je aukcijska serija koja se odvija u komercijalnoj luci. Članovi ekipe serije natječu se jedni protiv drugih kako bi kupili sadržaj golemih kontejnera koji dolaze iz cijeloga svijeta.

1. ep. - 20. ožujka

Najveća aukcija koju ste ikada vidjeli eksplodira kad suparnički licitatori ponude goleme iznose novca na zaplijenjene međunarodne kontejnere. Hoće li ponuđači otići kući s novim novcatim motornim vozilima i velikim karnevalskim antikvitetima ili će izgubiti desetke tisuća dolara na mućke? Svaki je kontejner tajna koja čeka da bude otkrivena.

2. ep. - 21. ožujka

Manic Matt želi pokazati da ima pravo u luci u Oaklandu. Rano se kocka s kontejnerom punim alkohola, a zatim nabija cijene prisilivši ostale da plate.

3. ep. - 22. ožujka

Stvari postanu osjetljive kad se Manic Matt sukobi s njima oko kontejnera punog vrhunske lovačke opreme, a licitacija uzavre kad ih Jason pokuša nadvladati kod obećavajućega kontejnera iz Japana.

4. ep. - 23. ožujka

U luci Los Angeles, Uzi i Shlomi kane uništiti konkurenciju. Prvo Uzi nabija cijene do nema te izaziva potpuni kaos na aukciji, a onda Shlomi ima špurijus za tajanstveni kontejner iz Kine zbog kojega je nastala pomutnja. Hoće li im se njihova strategija isplatiti?

5. ep. - 24. ožujka

Manic Matt umire od smijeha kad drugi potroše veliku lovu na nešto što izgleda kao smeće, no kad Matt ponudi cijeli svoj novčanik na kontejner na kojem misli da će se obogatiti, tko će se zadnji smijati? 

 


 Tagovi