.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kontejnerski ratovi, 17. - 21. travnja

Kontejnerski ratovi - 2
,
hr_HR

'Kontejnerski ratovi' je aukcijska serija koja se odvija u komercijalnoj luci. Članovi ekipe serije natječu se jedni protiv drugih kako bi kupili sadržaj golemih kontejnera koji dolaze iz cijeloga svijeta.

3. sez., 5. ep. - 17. travnja

Izraelci se bore za navodnu vintage odjeću, no hoće li se njihova stručnost za modu isplatiti? Mo i Ty razjare se kad se otvore vrata i otkriju tajanstvene strojeve, a zbog kontejnera s carine barem bi jedan kupac mogao završiti iza rešetaka.

3. sez., 6. ep. - 18. travnja

Dražba se pretvara u cirkus kad četiri kontejnera s robom za Olimpijske igre u Rusiji ne stignu na brod. Poplavljeni kontejner pobuđuje zanimanje, no može li se sadržaj spasiti? Osim toga, veliki igrač bejzbola daje Mou i Tyu informacije o vrhunskoj spravi za teretanu.

3. sez., 7. ep. - 19. travnja

Izraelci se bore za kontejner, no jedan iznenađujući predmet mogao bi ih poslati u potragu za velikom lovom. Jason je naišao na kontejner pun drva i čudne opreme, no hoće li ga ulaganje uništiti? Tajanstvena vrata mogla bi donijeti jednoj ekipi veliki gubitak.

3. sez., 8. ep. - 20. travnja

Vruća roba iz New Orleansa začinjava dražbu, no hoće li kontejneri donijeti novac? Ili će vudu-kletva ostaviti trag? Ponuditeljima se ledi krv u žilama kad otkriju da je originalni primatelj u zatvoru.

3. sez., 9. ep. - 21. travnja

Nova ekipa unese nemir u nadmetanje te dovodi u pitanje Moovu titulu kralja namještaja, dok se Matthew želi dokopati pustolovine na tri kotača. Lavina loptica za stolni tenis izaziva kaos.

 

 

 Tagovi