Kolika je stvarna cijena užitka?

img placeholder
,
hr_HR

'Potkrovlje' je napeti psihološki triler o petorici muškaraca koji potajno iznajme stan u potkrovlju, gdje mogu bez straha uživati u svojim tajnim aferama i ostvarivati svoje najveće fantazije.

Vincent, Chris, Luke, Philip i Marty su petorica prijatelja. Iako su oženjeni odluče zajedno unajmiti stan u potkrovlju nove zgrade koju je projektirao arhitekt Vincent Stevens (Karl Urban) kako bi imali sigurnu oazu gdje se mogu zabavljati u društvu maldih djevojaka.


Plan je uspješan sve do kobnog terenutka kada u potkrovlju pronađu mrtvo tijelo malde Sarah (Isabela Lucas). S obzirom da ključ od stana imaju samo njih petorica međusobna sumnja pojačava napete odnose dok svaki od osumnjčenjih muškaraca pokušava dokazati svoju nevinost .


Napeti triler „Potkrovlje“ zapravo je američka prerada istoimenog belgijskog filma iz 2008. godine. Zvijezdana postava na čelu je s Jamesom Marsdenom i Wentworthom Millerom , te belgijskim glumcem Matthiasom Schoenaertsom koji je ustvari i jedini glumac iz belgijske verzije filma koji je ponovio svoju ulogu i u američkoj uspješnici iz 2015. godine.

Zanimljivo je napomenuti kako je film sniman tokom lipnja i srpnja 2011. godine, međutim , zbog problema s post-produkcijom u kinima se nije pojavio sve do 2015. godine .

 

Napeti psihološki triler 'Potkrovlje' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi