Kod Ane, 9. - 13. travnja

Kod Ane - recepti - 6
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sezona, 12. ep. - 9. travnja

Za predjelo će Ana svome gostu pripremiti paštetu od pilećih jetrica. Željko Žutelija, urednik i gastro novinar zasigurno će uživati u pečenoj purici s kiselim zeljem i mlincima. U kulinarskom showu Ana će pokazati i kako napraviti odličan relish od ljutike i suhih šljiva. A šljive će Ana iskoristiti i za pripremu deserta. Naime, Rene i Željko zasladit će se njenim odličnim uštipcima sa suhim šljivama.

2. sezona, 13. ep. - 10. travnja

Proizvođači maslinovog ulja iz Istre, Bosiljka i Duilio Belić današnji su Anini gosti.
Gledatelji od Ane mogu naučiti kako napraviti uštipke od bakalara te maneštru od slanutka. Za desert Ana će poslužiti sorbeto od čokolade i kekse od pistacija. Gosti će Ani ispričati mnoge tajne uzgoja maslina i proizvodnje kvalitetnog ulja, a Ana će njima otkriti koji detalj ili tajni sastojak maštovitih jela koji će se naći na njenom stolu.

2. sezona, 14. ep. - 11. travnja

Milana Vuković-Runjić današnja je Anina gošća. Milani će Ana pripremiti rižoto od zelenih jabuka i Yuan-Yaki piletinu. Na stolu će se naći uz brokule i tikvice i Pak Choi pripreman u woku. Za desert, Milana će imati prilku probati Anine kruške kuhane u vinu sa sirom od dunja i vaflima od parmezana.

2. sezona, 15. ep. - 12. travnja

Ana Ugarković će pokazati što se sve ukusno može pripremiti u božićno vrijeme. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se na Badnjak u hrvatskoj kuhinji tradicionalno priprema riba. Ana će ugostiti bračni par Tanju i Tomu Mlinara, koji prodaju ribu na zagrebačkom Dolcu te koji će predstaviti adekvatnu ponudu za ovaj dan. Dok će Rene provjeriti kakva se riba može pronaći na poznatoj zagrebačkoj tržnici, Ana će pokazati kako se i na blagdanskom stolu može biti kreativan i moderan.
Ana će pripremiti tortille od slanutka i fete sa ćimulicama od raštike, musaku od krumpira, a za desert će napraviti savijaču od limuna.

2. sezona, 16. ep. - 13. travnja

Glumac Vedran Mlikota Anin je gost. Svi koji vole kuhati, i svi oni koji jednostavno uživaju gledati kako kuha Ana Ugarković, imat će priliku naučiti kako napraviti ukusne bruschette sa srdelama. Za glavno jelo Ana će napraviti umak od junećeg repa te ga poslužiti s domaćim njokima od griza. Za desert na Aninom meniju naći će se originalne palačinke s višnjama.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi