.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 8. - 12. siječnja

Kod Ane - recepti - 3
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 11. ep. - 8. siječnja

Juha od korijena peršina s kestenima prvo je jelo koje će Ana pripremiti za svoju gošću. Pjevačica grupe Stampedo Ivanka Mazurkijević uživat će i
u pečenom kozliću. Ana će kozlića poslužiti s umakom od badema, a kao prilog uz njega naći će se kelj pupčar pečen s pancetom.
Pita od muškatne tikve će biti 'šećer' za kraj još jednog kulinarskog poslijepodneva uz specijalitete najbolje TV kuharice na ovim prostorima.

2. sez., 14. ep. - 9. siječnja

Milana Vuković-Runjić današnja je Anina gošća. Milani će Ana pripremiti rižoto od zelenih jabuka i Yuan-Yaki piletinu. Na stolu će se naći uz brokule i tikvice i Pak Choi pripreman u woku. Za desert, Milana će imati prilku probati Anine kruške kuhane u vinu sa sirom od dunja i vaflima od parmezana.

2. sez., 16. ep. - 10. siječnja

Glumac Vedran Mlikota Anin je gost. Svi koji vole kuhati, i svi oni koji jednostavno uživaju gledati kako kuha Ana Ugarković, imat će priliku naučiti kako napraviti ukusne bruschette sa srdelama. Za glavno jelo Ana će napraviti umak od junećeg repa te ga poslužiti s domaćim njokima od griza. Za desert na Aninom meniju naći će se originalne palačinke s višnjama.

2. sez., 18. ep. - 11. siječnja

Kulinarski show 'Kod Ane' je hit emisija koja golica nepca gledatelja.
Ona kuha svježe, zdravo i od sezonskih namirnica, a u današnjoj emisiji Ana će svojim delicijama počastiti prijatelje, galeristu Ivu Jerića te menadžericu Dubravku Jusić. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako Ana priprema juhu s leber knedlima. Kao glavno jelo na njenom meniju naći će se lešada s crvenom i zelenom šalšom. Od hrvatske kulinarske zvijezde danas ćemo moći naučiti i kako pripremiti nešto malo drugačije 'šnenokle'.2. sez., 19. ep. - 12. siječnja

Ani Ugarković u goste dolaze glumica Nataša Dangubić te kazališni redatelj Bobo Jelčić. Ana će gledateljima objasniti kako napraviti odlične i hrskave pržene škampe, a njeni gosti imat će ih privilegiju i okusiti. U današnjoj emisiji Ana će pokazati i kako se pripremaju pizzoccheri, dugački rezanci koji su posebno popularni u sjevernoj Italiji. Svojim gostima Ana će napraviti mousse od kestena.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi