.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 6. - 10. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 20. ep. - 6. veljače

Ana Ugarković će svojim kulinarskim umijećima pokušati zadiviti filmskog redatelja Lukasa Nolu i filmskog snimatelja Stanka Hercega. Prvo jelo koje će se naći na stolu je juha od gljiva i ječma. Nakon odlične juhe poznati filmaši će imati čast okusiti Anin izvrstan steak na žaru. Odrezak će Ana pripremiti u umaku od crnog vina. Gledatelji imaju priliku naučiti napraviti i slasne uštipke od ricotte i ruma.

2. sez., 21. ep. - 7. veljače

Anine će delicije kušati dvojica pisaca - Damir Karakaš i Robert Perišić. Na stolu će se naći labne, hummus, krekeri od mlaćenice i koupas. No to nije sve, Ana će napraviti i zanimljive trokute od špinata, a desert će ove subote također biti više nego maštovit. Ana otkriva kako se radi puding od tapioce s pečenim datuljama.

2. sez., 22. ep. - 8. veljače

Današnji gosti Ane Ugarković su slikar, scenograf i dizajner Ivica Propadalo i likovnjak Andrija Seifried. U Aninoj kuhinji pripremat će se čak dvije fritate. Jedna će biti od kopriva, a druga od šparoga. Svojim gostima Ana će pripremiti i 'Pil pil' oslić, a treće jelo na meniju je gateau basque.

2. sez., 23. ep. - 9. veljače

Ana Ugarković će pripremiti razne delicije za članice grupe 'Lollobridgida', Idu Prester i Sanju Šiljković. Kako će se Idi i Sanji svidjeti Anina juha od mrkve i špinata, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji. Punjeni kelj je sljedeći koji će se naći na meniju, a Ana će ga poslužiti s odličnim pire krumpirom sa šafranom. Za desert će ove uvijek nasmijane pjevačice imati priliku okusiti Aninu Pinacoladu sorbetto s pečenim ananasom.

2. sez., 24. ep. - 10. veljače

Helga Vlahović-Brnobić i Sonja Šarunić današnje su Anine gošće. Kako Ana radi gratinirane špagete s radičem i gorgonzolom pokazat će najnovija emisija jedinstvenog kulinarskog showa. Gledatelji imaju priliku vidjeti na djelu i odličan recept pripremanja smuđa kojeg će Ana peći u kori od soli i začina. Salsa romesco te mladi luk i poriluk na žaru također će se naći na uskršnjem meniju. Za kraj Ana će svoje gošće prigodno iznenaditi i jedinstvenom uskršnjom tortom.

 

 


 Tagovi