.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 6. - 10. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. ep. - 6. ožujka

Gastronomska stručnjakinja i danas će svoje goste iznenaditi svojim jedinstvenim delicijama. Za predjelo Ana će pripremiti salatu od pečenih pačjih prsa s radičem, endivijom i umakom od maslina. Kao glavno jelo na Aninom stolu pojavit će se confit od patke, dinstano crveno zelje i pečeni krumpir. Nakon odličnog glavnog jela Aninim će gostima sigurno prijati kruške i smokve kuhane u crnom vinu koje će poslužiti sa sladoledom.

3. ep. - 7. ožujka

Kod Ane će se na stolu naći salata od hobotnice s pečenim cherry rajčicama, maslinama i rikulom. No, to će njenim gostima samo otvoriti apetit jer nakon toga popularna kuharica će na stol staviti odlične rezance sa crvenim radičem i dagnjama te pečeni list s korom od krumpira sa zelenom salsom. Kako će sve to Ana pripremiti te kako će gosti komentirati Anino kulinarsko umijeće? Gledatelji popularnog kulinarskog showa imat će priliku od Ane naučiti i kako pripremiti ukusnu skutu s narančama u karamelu od anisa i aceta balsamica.

4. ep. - 8. ožujka

U četvrtoj epizodi Ana Ugarković priređuje kućnu zabavu za prijatelje. Na meniju je finger food, a specijalitet večeri su pileća krilca marinirana u soku od naranče. Gosti će uživati i u salati od kozica u košaricama od kruha, raguu od vrganja, te uštipcima sa cimetom. Rene Bakalović će za to vrijeme na zagrebačkom Dolcu napraviti anketu o tome što je finger food uopće. Prolaznici će dati zanimljive odgovore.

5. ep. - 9. ožujka

U novom nastavku ‘Kod Ane’ tema kulinarskog showa je pečeno pile na Anin način. Pripremit će i krostine s pilećim jetricama, te gratinirane krumpire, a za desert će poslužiti štrudl od estragona. Za to vrijeme Rene Bakalović odlazi u Zagorje u posjet svom prijatelju, velikom uzgajatelju peradi.

6. ep. - 10. ožujka

Ana je odlučila svojim izdavačima iz Profila, Ivici Pretenjači i Romanu Simiću, prirediti janjetinu prema receptu koji je objavila u knjizi. Rene će u kulinarskom showu otkriti neke nove tajne. Na koje se sve načine u našim krajevima priređuje janjetina? Odgovor donosi šesti nastavak gastro magazina 'Kod Ane'.

 

 


 



Tagovi