.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 5. - 9. ožujka

Kod Ane - recepti - 6
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

17. ep. - 5. ožujka

Ana i Rene uzvraćaju prijateljski poziv Zuhri i Kečkešu ne samo zbog dobrosusjedskih odnosa. Uz humor, ova su dvojica komičara sladokusci koji se dobro razumiju i u konzumaciju čokolade. Na stolu kod Ane će se naći proljetni meni sastavljen od lazanja s artičokama, piletine u woku i najbolje pite od čokolade za kojom je i cijela producentska ekipa poludjela.

18. ep. - 6. ožujka

Gošća emisije "Kod Ane" poznata je hrvatska glumica Ecija Ojdanić. Vračajući se s Hvara, Ana je zastala na splitskoj tržnici i kupila mladi bob, a na znamenitoj splitskoj peskariji patarace, vrstu ribe lista. Jelima koja je od njih pripremila, Ana je Dalmatinki Eciji pokušala bar malo ublažiti nostalgiju za rodnim krajem. Rene je, uz podatak da u Zagrebu postoje čak 23 placa, odšetao do onog na smještenog na Jarunu i donio zanimljivu priču.

19. ep. - 7. ožujka

U današnjoj emisiji Anin gost je poznati hrvatski boksač Željko Mavrović.

20. ep. - 8. ožujka

Vodeći dizajnerski dvojac Bruketa i Žinić uživat će kod Ane u okusima Mediterana. U ovoj će emisiji kulinarska zvijezda za svoje goste pripremiti crnu leću i špagete sa škampima. Potpuni užitak objedovanja u današnjem kulinarskom showu doći će u obliku slasnog desertnog iznenađenja.

21. ep. - 9. ožujka

Zlatko Gall današnji je gost kulinarskog showa 'Kod Ane'. Što će Ana pripremiti za glazbenog kritičara koji za sebe kaže da je 'dragovoljac kuhinjskog fronta' te koji baš kao i Ana kuhanju pristupa strastveno i bez zadrške? Domaćica će pripremiti pitu od lisnatog tijesta s blitvom, svježim mladim sirom i slanim srdelama. Na stolu će se naći i teleća jetrica u acetu balsamicu. Za desert Ana će pripremiti semifredo s jagodama.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi