.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 31. srpnja - 4. kolovoza

Kod Ane - 8
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

 2. sez., 24. ep. - 31. srpnja

Helga Vlahović-Brnobić i Sonja Šarunić današnje su Anine gošće. Kako Ana radi gratinirane špagete s radičem i gorgonzolom pokazat će najnovija emisija jedinstvenog kulinarskog showa. Gledatelji imaju priliku vidjeti na djelu i odličan recept pripremanja smuđa kojeg će Ana peći u kori od soli i začina. Salsa romesco te mladi luk i poriluk na žaru također će se naći na ovom uskršnjem meniju. Za kraj Ana će svoje gošće prigodno iznenaditi i jedinstvenom uskršnjom tortom.

2. sez., 25. ep. - 1. kolovoza

Kako će se glumcima Urši Raukar i Viliju Matuli svidjeti Anina kuhinja, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji 'Kod Ane'. Kako će Ana pripremiti salatu od fazana i pečenih shiitake gljiva? Jedno je sigurno, salata nije jedino što će Ana napraviti za svoje goste. Punjena mesna štruca te krumpir s divljim šparogama sljedeća su stavke menija. Za desert će Urša i Vili okusiti neobičan puding kojeg će popularna kulinarska zvijezda pripremiti od kozje skute s crvenim narančama.

2. sez., 26. ep. - 2. kolovoza

Kustosica Marina Viculin te gastronom i odvjetnik Mladen Joka današnji su gosti Ane Ugarković. Ana će u svom kulinarskom showu pokazati kako pripremiti šparoge s umakom od mladog češnjaka i pohanim žumanjkom. Na njenom meniju će se naći i boeuf bourguignon. Za desert će Ana napraviti kolač od jogurta s pistacijama.

2. sez., 27. ep. - 3. kolovoza

Današnji gosti Ane Ugarković su proizvođači sira Adriana Rimbaldo i Veljko Potočnik. Ane će pripremiti raviole s kozjom skutom, mladim lukom i bobom. Nakon ovog ukusnog predjela na njenom stolu će se naći ražnjići od grdobine i pancete, a uz njih će Ana poslužiti glaziranu mrkvicu u acetu balsamicu. Za desert će najpoznatija televizijska kuharica svojim gostima pripremiti pečene jabuke s karameliziranim orasima i narančom.

2. sez., 28. ep. - 4. kolovoza

Tango plesači Tajana Burger i Zrinko Maloseja današnji su gosti Ane Ugarković koji će imati priliku okusiti njene delicije. Od jela će Ana pripremiti empanadas s kozicama i mladim lukom. Gledatelji će moći vidjeti kako Ana priprema salsu criollu, ali i ramstek na žaru s chimichurri umakom. Uz ramstek Ana će napraviti i tikvice punjene kukuruzom, a za desert će svojim gostima pripremiti hrskave palačinke s umakom dulce de leche.
 Tagovi