.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 30. siječnja - 3. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 14. ep. - 30. siječnja

Milana Vuković-Runjić današnja je Anina gošća. Milani će Ana pripremiti rižoto od zelenih jabuka i Yuan-Yaki piletinu. Na stolu će se naći uz brokule i tikvice i Pak Choi pripreman u woku. Za desert Milana će imati prilku probati Anine kruške kuhane u vinu sa sirom od dunja i vaflima od parmezana.

2. sez., 15. ep. - 31. siječnja

Ana Ugarković će danas pokazati što se sve ukusno može pripremiti u božićno vrijeme. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se na Badnjak u hrvatskoj kuhinji tradicionalno priprema riba. Ana će ugostiti bračni par Tanju i Tomu Mlinara, koji prodaju ribu na zagrebačkom Dolcu te koji će predstaviti adekvatnu ponudu za ovaj dan. Dok će Rene provjeriti kakva se riba može pronaći na poznatoj zagrebačkoj tržnici, Ana će pokazati kako se i na blagdanskom stolu može biti kreativan i moderan. Ana će pripremiti tortille od slanutka i fete sa ćimulicama od raštike, musaku od krumpira, a za desert će napraviti savijaču od limuna.

2. sez., 16. ep. - 1. veljače

Glumac Vedran Mlikota Anin je gost. Svi koji vole kuhati, i svi oni koji jednostavno uživaju gledati kako kuha Ana Ugarković, imat će priliku naučiti kako napraviti ukusne bruschette sa srdelama. Za glavno jelo Ana će napraviti umak od junećeg repa te ga poslužiti s domaćim njokima od griza. Za desert na Aninom meniju naći će se originalne palačinke s višnjama.

2. sez., 18. ep. - 2. veljače

Ana će svojim delicijama počastiti prijatelje, galeristu Ivu Jerića te menadžericu Dubravku Jusić. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako Ana priprema juhu s leber knedlima. Kao glavno jelo na njenom meniju naći će se lešada s crvenom i zelenom šalšom. Od hrvatske kulinarske zvijezde ove ćemo subote moći naučiti i kako pripremiti nešto malo drugačije 'šnenokle'.

2. sez., 19. ep. - 3. veljače

Ani Ugarković u goste dolaze glumica Nataša Dangubić te kazališni redatelj Bobo Jelčić. Ana će gledateljima objasniti kako napraviti odlične i hrskave pržene škampe, a njeni gosti imat će ih privilegiju i okusiti. Ana će pokazati I kako se pripremaju pizzoccheri, dugački rezanci koji su posebno popularni u sjevernoj Italiji. Svojim gostima Ana će napraviti i mousse od kestena.

 Tagovi