.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 30. listopada - 3. studenog

Kod Ane - recepti - 1
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 34. ep. - 30. listopada

Ana sprema kulinarska iznenađenja, ovoga puta u znaku proljeća jer na meniju se nalazi - cvijeće. U četiri maštovita jela uz Anu će uživati i njeni gosti, distributeri opreme za enogastronomiju Larisa Radin i Tonino Šahini. Za predjelo ih čeka rižoto od graška, kozjeg sira i cvjetova tikvica. Za glavno jelo Ana priprema file od bifteka u papru s montpelier maslacem, te nastavlja u cvjetnom tonu s prženim cvjetovima tikvica. Desert je pravi klasik iz djetinjstva, svima omiljen štrudl od trešanja.

2. sez., 35. ep. - 31. listopada

Kulinarska majstorica Ana i danas priprema najbolje od najboljeg za svoje goste i gledatelje. Društvo će joj praviti sve od reda vinski znalci - autor 'Vodiča kroz vina Hrvatske' Saša Špiranec i vinar Velimir Korak. Za predjelo ih čeka poriluk u lisnatom tijestu s hollandaise umakom, a za glavno jelo varivo od piletine, quinoe i sezonskog povrća. Za dobru kapljicu i dobro raspoloženje pobrinut će se, naravno, Anini gosti, a za šećer na kraju pobrinut će se sama domaćica kada će na stol stići torta s bavarskom kremom od breskvinog lišća.

2. sez., 36. ep. - 1. studenog

Kod Ane će se u ulozi gostiju za stolom naći umjetnici Melita Lozić i Aldo Krizman. Za ovu će im priliku Ana pripremiti tradicionalne specijalitete komišku pogaču i tagine od srdela i pečene paprike. Na kraju će se zasladiti desertom, a to je ovog puta kolač od breskvi i trešanja.

2. sez., 37. ep. - 2. studenog

Gosti omiljene televizijske blagovaonice danas su Iva Šulentić i Frano Domitrović. Za predjelo i uvod u gastro pustolovinu čeka ih salata od vrganja sa parmezanom. Mirisno glavno jelo biti će ravijoli s piletinom i ružmarinom a za šećer na kraju zaduženi su tartufi s mirisom lavande.

2. sez., 38. ep. - 3. studenog

U današnjem Aninom kulinarskom putovanju, gastro zvijezdi pridružit će se još jedna - uvijek dobrodošli prijatelj i gost Rene Bakalović. Kako bi iznova impresionirala Renea, Ana će pripremiti vrhunska jela dostojne jednog ponosnog gastronomada. Tako će predjelo biti delicije od sira, iza kojih slijedi hladna teletina s pačjim jajima i umakom od inćuna. Za kraj će gledatelji, zajedno s Reneom, moći otkriti što se skriva iza pobjedonosnog naziva deserta 'Napoleon s malinama'.


Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi