novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 28. siječnja - 1. veljače

Kod Ane - recepti - 5
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sezona, epizoda 26 - 28. siječnja

Kustosica Marina Viculin te gastronom i odvjetnik Mladen Joka današnji su gosti Ane Ugarković. Ana će u svom kulinarskom showu pokazati kako pripremiti
šparoge s umakom od mladog češnjaka i pohanim žumanjkom. Na njenom meniju će se naći i boeuf bourguignon. Za desert će Ana napraviti kolač od jogurta s pistacijama.

2. sezona, epizoda 27 - 29. siječnja

Današnji gosti Ane Ugarković su proizvođači sira Adriana Rimbaldo i Veljko Potočnik. Ane će pripremiti raviole s kozjom skutom, mladim lukom i bobom. Nakon ovog ukusnog predjela na njenom stolu će se naći ražnjići od grdobine i pancete, a uz njih će Ana poslužiti glaziranu mrkvicu u acetu balsamicu.
Za desert će najpoznatija televizijska kuharica svojim gostima pripremiti pečene jabuke s karameliziranim orasima i narančom.

2. sezona, epizoda 28 - 30. siječnja

Tango plesači Tajana Burger i Zrinko Maloseja današnji su gosti Ane Ugarković koji će imati priliku okusiti njene delicije. Od jela će Ana pripremiti empanadas s kozicama i mladim lukom. Gledatelji će moći vidjeti kako Ana priprema salsu criollu, ali i ramstek na žaru s chimichurri umakom. Uz ramstek Ana će napraviti i tikvice punjene kukuruzom, a za desert će svojim gostima pripremiti hrskave palačinke s umakom dulce de leche.

2. sezona, epizoda 29 - 31. siječnja

Tango plesači Tajana Burger i Zrinko Maloseja današnji su gosti Ane Ugarković koji će imati priliku okusiti njene delicije. Od jela će Ana pripremiti empanadas s kozicama i mladim lukom. Gledatelji će moći vidjeti kako Ana priprema salsu criollu, ali i ramstek na žaru s chimichurri umakom. Uz ramstek Ana će napraviti i tikvice punjene kukuruzom, a za desert će svojim gostima pripremiti hrskave palačinke s umakom dulce de leche.

Anini gosti su dvoje dizajnera, Ivana Vučić i Orsat Franković. I sama dizajnerica Ana će pokušati svoje goste impresionirati samo za njih osmišljenim menijem. Na njemu će se naći bruschette s komoračem i pršutom te kao glavno jelo 'lakirna' pačja prsa, mlado zelje i kelj s cherry rajčicama. Šećer dolazi na kraju, a za Ivanu i Orsata Ana će pripremiti desert neobičnog naziva - pečenu Aljasku. Što je pečena Aljaska i kako ju napraviti pokazat će još jedan nastavak kulinarskog showa.

2. sezona, epizoda 30 - 1. veljače

Ana će kuhati za književnicu Sanju Pilić i opernog pjevača Ronalda Brausa. Na meniju je tako prava poezija okusa i simfonija boja. Kao predjelo goste očekuje „krema“ od jaja sa smrčcima i divljim šparogama, a zatim i ukusni brudet od hobotnice s graškom, bobom i palentom. Za kraj i vrhunac ovog druženja Ana će pripremiti tortu od sira.

 

Emisiju 'Kod Ane' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!
 



Tagovi