Kod Ane, 25. veljače - 1. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

1. sezona, 9. epizoda - 25. veljače

Ana će ugostiti poznatog hrvatskog glumca Dražena Šivka koji će glumeći dijelove iz dječje predstave "Kako sam došao na ovaj svijet" zabavljati prisutnu djecu okupljenu povodom dječjeg rođendana. Na meniju će se naravno naći omiljena dječja hrana. Za ovu posebnu prigodu Ana će poslužiti kremastu tortu od čokolade i banana, mini hot dog i pizzu.

1. sezona, 10. epizoda - 26. veljače

Ani u goste dolazi direktorica tvrtke za konzulting u nutricionizmu, dr. sc. Darija Vranešić. Gospođa Vranešić kao vrstan nutricionist upoznat će Anu i Renea s mnogim važnim sastojcima u namirnicama koje će se tom prilikom naći na jelovniku, ali i mnogim drugim. Ova epizoda kulinarskog showa obiluje savjetima o zdravoj prehrani, a u prilog tome idu i zdrava jela koje će Ana pripremiti za tu prigodu: flan s divljim šparogama za predjelo, tuna na žaru i povrće iz woka za glavno jelo te za desert salata od crvenih naranči s pjenom od jogurta.

1. sezona, 11. epizoda - 27. veljače

Poznati radijski voditelji pridružit će se Ani i Reneu u gastronomskom uživanju u današnjem nastavku kulinarskog showa. Rene i Ana sigurno će se dobro zabaviti u društvu Siniše Šveca i Miljenka Cvitkovića - Minje budući da je taj dvojac vrlo dobro poznat i široj javnosti po svom perfidnom humoru. Ana će kao i uvijek svoje goste, iznenaditi zanimljivim menijem na kojem će se naći pita s porilukom i kozjim sirom, «bijeli» ossobuco, rižoto sa šafranom i torta od palente i limuna.

1. sezona, 12. epizoda - 28. veljače

U posebnom uskršnjem ugođaju za Aninim stolom uživat će Danijela Dvornik. Tom prilikom Danijela će upoznati Anu i Renea s tradicionalnim običajima svoje obitelji čije uskršnje kulinarske delicije vuku korijene iz rodne Dalmacije. S druge strane, Ana će u svom domu ovaj Uskrs obilježiti sljedećim menijem: 'ham and eggs' košaricama, sicilijanskom uskršnjom janjetinom sa zelenim njokima, te tortom Meneghinom.

1. sezona, 13. epizoda - 1. ožujka

Ana je u svoj dom ovoga puta pozvala ugostitelja i vrhunskog sportaša Vladu Šolu. Vlado je uplovio u ugostiteljske vode te će sigurno glavna tema razgovora biti kuhinja i meni njegovog restorana. Razgovarat će se o omiljenim delicijama poznatog rukometaša, a na Aninom stolu ovoga puta će se naći: tortelli od mladog češnjaka i kozjeg sira, ražina krila sa umakom od kopara, ćimulice od zelja s pancetom i češnjakom te hrskavo zapečene kruške i višnje.

 

Emisiju 'Kod Ane' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u! Tagovi