Kod Ane, 23. - 27. travnja

Kod Ane - recepti - 1
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 23. ep. - 23. travnja

Ana Ugarković će pripremiti razne delicije za članice grupe 'Lollobridgida', Idu Prester i Sanju Šiljković. Kako će se Idi i Sanji svidjeti Anina juha od mrkve i špinata, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji. Punjeni kelj sljedeće je jelo koje će se naći na meniju, a Ana će ga poslužiti s odličnim pire krumpirom sa šafranom. Za desert će ove uvijek nasmijane pjevačice imati priliku okusiti Aninu Pinacoladu sorbetto s pečenim ananasom.

2. sez., 24. ep. - 24. travnja

Helga Vlahović-Brnobić i Sonja Šarunić današnje su Anine gošće. Kako Ana radi gratinirane špagete s radičem i gorgonzolom pokazat će najnovija emisija jedinstvenog kulinarskog showa. Gledatelji imaju priliku vidjeti na djelu i odličan recept pripremanja smuđa kojeg će Ana peći u kori od soli i začina. Salsa romesco te mladi luk i poriluk na žaru također će se naći na ovom uskršnjem meniju. Za kraj Ana će svoje gošće prigodno iznenaditi i jedinstvenom uskršnjom tortom.

2. sez., 25. ep. - 25. travnja

Kako će se glumcima Urši Raukar i Viliju Matuli svidjeti Anina kuhinja, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji 'Kod Ane'. Kako će Ana pripremiti salatu od fazana i pečenih shiitake gljiva? Jedno je sigurno, salata nije jedino što će Ana napraviti za svoje goste. Punjena mesna štruca te krumpir s divljim šparogama sljedeća su stavke menija. Za desert će Urša i Vili okusiti neobičan puding kojeg će popularna kulinarska zvijezda pripremiti od kozje skute s crvenim narančama.

2. sez., 26. ep. - 26. travnja

Kustosica Marina Viculin te gastronom i odvjetnik Mladen Joka današnji su gosti Ane Ugarković. Ana će u svom kulinarskom showu pokazati kako pripremiti
šparoge s umakom od mladog češnjaka i pohanim žumanjkom. Na njenom meniju će se naći i boeuf bourguignon. Za desert će Ana napraviti kolač od jogurta s pistacijama.

2. sez., 27. ep. - 27. travnja

Današnji gosti Ane Ugarković su proizvođači sira Adriana Rimbaldo i Veljko Potočnik. Ane će pripremiti raviole s kozjom skutom, mladim lukom i bobom. Nakon ovog ukusnog predjela na njenom stolu će se naći ražnjići od grdobine i pancete, a uz njih će Ana poslužiti glaziranu mrkvicu u acetu balsamicu.
Za desert će najpoznatija televizijska kuharica svojim gostima pripremiti pečene jabuke s karameliziranim orasima i narančom.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi