Kod Ane, 21. - 25. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

 2.sez., 21. ep. - 21. siječnja

Anine će delicije danas kušati dvojica pisaca - Damir Karakaš i Robert Perišić. Na stolu će se naći labne, hummus, krekeri od mlaćenice i koupas. No to nije sve, Ana će napraviti i zanimljive trokute od špinata, a desert će također biti više nego maštovit. Ana otkriva kako se radi puding od tapioce s pečenim datuljama.

 

2.sez., 22. ep. - 22. siječnja

Današnji Anini gosti su slikar, scenograf i dizajner Ivica Propadalo i likovnjak Andrija Seifried. U Aninoj kuhinji pripremat će se čak dvije fritate. Jedna će biti od kopriva, a druga od šparoga. Svojim gostima Ana će pripremiti i 'Pil pil' oslić, a treće jelo na ovotjednom meniju je gateau basque.

 


2.sez., 23. ep. - 23. siječnja

Ana Ugarković će pripremiti razne delicije za članice grupe 'Lollobridgida', Idu Prester i Sanju Šiljković. Kako će se Idi i Sanji svidjeti Anina juha od mrkve i špinata, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji. Punjeni kelj sljedeće je jelo koje će se naći na meniju, a Ana će ga poslužiti s odličnim pire krumpirom sa šafranom. Za desert će ove uvijek nasmijane pjevačice imati priliku okusiti Aninu Pinacoladu sorbetto s pečenim ananasom.

 


2.sez., 24. ep. - 24. siječnja

Helga Vlahović-Brnobić i Sonja Šarunić današnje su Anine gošće. Kako Ana radi gratinirane špagete s radičem i gorgonzolom pokazat će najnovija emisija jedinstvenog kulinarskog showa. Gledatelji imaju priliku vidjeti na djelu i odličan recept pripremanja smuđa kojeg će Ana peći u kori od soli i začina. Salsa romesco te mladi luk i poriluk na žaru također će se naći na ovom uskršnjem meniju. Za kraj Ana će svoje gošće prigodno iznenaditi i jedinstvenom uskršnjom tortom.

 

2.sez., 25. ep. - 25. siječnja

Kako će se glumcima Urši Raukar i Viliju Matuli svidjeti Anina kuhinja, gledatelji imaju priliku vidjeti u današnjoj emisiji 'Kod Ane'. Kako će Ana pripremiti salatu od fazana i pečenih shiitake gljiva? Jedno je sigurno, salata nije jedino što će Ana napraviti za svoje goste. Punjena mesna štruca te krumpir s divljim šparogama sljedeća su stavke menija. Za desert će Urša i Vili okusiti neobičan puding kojeg će popularna kulinarska zvijezda pripremiti od kozje skute s crvenim narančama.

 

Emisiju 'Kod Ane' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi