.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 20. - 24. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

13. ep. - 20. ožujka

Ana je u svoj dom ovoga puta pozvala ugostitelja i vrhunskog sportaša, Vladu Šolu. Vlado je nedavno uplovio u ugostiteteljske vode te će sigurno glavna tema razgovora biti kuhinja i meni njegovog restorana. Razgovarat će se o omiljenim delicijama poznatog rukometaša, a na Aninom stolu ovoga puta će se naći: tortelli od mladog češnjaka i kozjeg sira, ražina krila sa umakom od kopara, ćimulice od zelja s pancetom i češnjakom te hrskavo zapečene kruške i višnje.

14. ep. - 21. ožujka

Ana će svoga gosta, Enisa Bešlagića, iznenaditi pravim zagrebačkim menijem. Pripremit će mu proljetnu juhu od finog povrća, faširance, krumpir salatu s mladim lukom i rikulom. Za desert Ana će napraviti laganu roladu s jagodama. Uživajući u ukusnim Aninim delicijama, Enis će zabaviti društvo svojim humorom te otkriti domaćici neke tajne bosanske kuhinje.

15. ep. - 22. ožujka

Sanja Muzaferija, autorica knjige 'Sretni stanovi' gošća je kulinarskog showa. Sanja kao iskusni poznavatelj modnih pravaca po Aninom je izboru najkompetentniji gost za razgovor o modnom i kulinarskom stilu. Ana će Sanju i Renea pogostiti sljedećim delicijama: kineskim raviolima sa škampima, roast beefom u umaku od aceta balsamica, pireom od dimljenog krumipra te panna cotom s bademima i jagodama.

16. ep. - 23. ožujka

Rafinirano nepce gosta Dražena Ilinčića Ana je uspjela iznenaditi pripremivši mu ukusne delicije. Na Aninom meniju naći će se brusketi s artičokama i punjene lignje s mladim bobom koje bi svakom bile obrok iz snova.

17. ep. - 24. ožujka

Ana i Rene uzvraćaju prijateljski poziv Zuhri i Kečkešu ne samo zbog dobrosusjedskih odnosa. Uz humor, ova su dvojica komičara sladokusci koji se dobro razumiju i u konzumaciju čokolade. Na stolu kod Ane će se naći proljetni meni sastavljen od lazanja s artičokama, piletine u woku i najbolje pite od čokolade za kojom je i cijela producentska ekipa poludjela.

 


 Tagovi