.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 2. - 6. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

18. ep. - 2. siječnja

Gošća emisije "Kod Ane" poznata je hrvatska glumica Ecija Ojdanić. Vračajući se s Hvara, Ana je zastala na splitskoj tržnici i kupila mladi bob, a na znamenitoj splitskoj peskariji patarace, vrstu ribe lista. Jelima koja je od njih spravila, Dalmatinki Eciji, Ana je pokušala bar malo ublažiti nostalgiju za rodnim krajem. Rene je, uz podatak da u Zagrebu postoje čak 23 placa, odšetao do onog na smještenog na Jarunu i donio zanimljivu priču.

19. ep. - 3. siječnja

U današnjoj emisiji Anin gost je poznati hrvatski boksač Željko Mavrović.

20. ep. - 4. siječnja

Vodeći dizajnerski dvojac Bruketa i Žinić uživat će kod Ane u okusima Mediterana. U ovoj će emisiji kulinarska zvijezda za svoje goste pripremiti crnu leću i špagete sa škampima. Potpuni užitak objedovanja u kulinarskom showu doći će u obliku slasnog desertnog iznenađenja.

21. ep. - 5. siječnja

Zlatko Gall današnji je gost kulinarskog showa 'Kod Ane'. Što će Ana pripremiti za glazbenog kritičara koji za sebe kaže da je 'dragovoljac kuhinjskog fronta' te koji baš kao i Ana kuhanju pristupa strastveno i bez zadrške. Domaćica će pripremiti pitu od lisnatog tijesta s blitvom, svježim mladim sirom i slanim srdelama. Na stolu će se naći i teleća jetrica u acetu balsamicu. Za desert Ana će pripremiti semifredo s jagodama.

22. ep. - 6. siječnja

Tomislav Špiček, pored Ane Ugarković, druga je najveća kulinarska TV zvijezda. Gastroguru Tomislav, kako ga neki zovu, kod Ane će imati priliku okusiti finu juhu od mladog češnjaka te sarmice od dimljenog ugora u vinovoj lozi. Za desert će ovaj poznati kuhar imati priliku probati Anin creme brulee od lavande. Hoće li Ana uspjeti impresionirati ovog gastro majstora? Ana i Tomislav sigurno će ove subote razmijeniti svoja bogata kulinarska iskustva i naučiti ponešto jedno od drugog.

 

 

 Tagovi