.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 19. - 23. ožujka

Kod Ane - recepti - 6
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 3. ep. - 19. ožujka

U svom oproštaju s Paklenskim otocima, Ana će pripremiti bogat mediteranski jelovnik. U inćunima od pet sekundi, brudetu od jastoga i pjenastim uštipcima s hvarskim medom i limunom uživat će Anini gosti Zoran Franičević i Kuzma Novak-Falko. Ni gastronomad Rene Bakalović neće odoljeti hvarskoj spizi.

2. sez., 4. ep. - 20. ožujka

Ana će svog današnjeg gosta u emisiji, Antu Pižića, počastiti foccacciom s grožđem i gorgonzolom, lignjama na žaru koje će začiniti ljutom papričicom.
Na stolu će se naći i tempure od patliđana s timijanom i crnim sezamom. Za desert, Ana će svoga gosta iznenaditi pudingom od riže s kompotom od dunja.

2. sez., 5. ep. - 21. ožujka

Ana će u današnjoj emisiji ugostiti Andriju Polića. Kod Ane će se raditi špageti s pestom od rikule. Ana će svome gostu pripremiti i smotuljke od piletine s vrganjima Pah Choi. Ni danas gastronomad Rene Bakalović neće odoljeti Aninim specijalitetima.

2. sez., 6. ep. - 22. ožujka

Anini gosti su Edi Maružin i Franko Lukež. Na stolu će se naći lazanje od
krumpira, špinata i bijelog tartufa. Za desert, Ana će pripremiti confit od tune s mladim grahom i mahunama. No, to nije sve što će popularna kuharica pripremiti za svoje goste. Iznenadit će ih i posebnom kremom od kukuruza s malinama i kupinama.

2. sez., 7. ep. - 23. ožujka

Anini će gosti u današnjoj emisiji biti proizvođači hrane sa zagrebačke tržnice Dolac Branka Solina i Mario Sever. Ana će pripremati svježe kobasice s koromačem u janjećoj maramici. Na stolu će se naći i marinirani listovi s pinjolima, grožđicama te pirjani koromač s cherry rajčicama. Poklonici Anine kuhinje za desert će imati priliku okusiti pitu ukusnu od mascarponea i mandarina.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi