.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 18. - 22. lipnja

Kod Ane - recepti - 5
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 2. ep. - 18. lipnja
Ana nastavlja pripremati specijalitete na otvorenom. Nakon Slobodana Prosperova Novaka ugostila je gradonačelnika Hvara Pjerina Bebića i oduševila ga delicijama. Na meniju će se ovog puta naći bruscetti s pečenim mariniranim paprikama i janjetina s narančom, maslinama i crnim vinom. Za desert će svakoga zasladiti crosttata s malinama i džemom od gorkih naranči.

2. sez., 3. ep. - 19. lipnja
U svom oproštaju s Paklenskim otocima, Ana će pripremiti bogat mediteranski jelovnik. U inćunima od pet sekundi, brudetu od jastoga i pjenastim uštipcima s hvarskim medom i limunom uživat će Anini gosti Zoran Franičević i Kuzma Novak-Falko. Ni gastronomad Rene Bakalović neće odoljeti hvarskoj spizi.

2. sez., 4. ep. - 20. lipnja
Ana će svog današnjeg gosta u emisiji, Antu Pižića, počastiti foccacciom s grožđem i gorgonzolom, lignjama na žaru koje će začiniti ljutom papričicom.
Na stolu će se naći i tempure od patliđana s timijanom i crnim sezamom. Za desert, Ana će svoga gosta iznenaditi pudingom od riže s kompotom od dunja.

2. sez., 5. ep. - 21. lipnja
Ana će u današnjoj emisiji ugostiti Andriju Polića. Kod Ane će se raditi špageti s pestom od rikule. Ana će svome gostu pripremiti i smotuljke od piletine s vrganjima Pah Choi. Ni danas gastronomad Rene Bakalović neće odoljeti Aninim specijalitetima.

2. sez., 6. ep. - 22. lipnja
Anini gosti su Edi Maružin i Franko Lukež. Na stolu će se naći lazanje od
krumpira, špinata i bijelog tartufa. Za desert, Ana će pripremiti confit od tune s mladim grahom i mahunama. No, to nije sve što će popularna kuharica pripremiti za svoje goste. Iznenadit će ih i posebnom kremom od kukuruza s malinama i kupinama.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi