.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 16. - 22. travnja

Kod Ane - recepti - 6
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 18. ep. - 16. travnja

Kulinarski show 'Kod Ane' je hit emisija koja golica nepca gledatelja.
Ona kuha svježe, zdravo i od sezonskih namirnica, a u današnjoj emisiji Ana će svojim delicijama počastiti prijatelje, galeristu Ivu Jerića te menadžericu Dubravku Jusić. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako Ana priprema juhu s leber knedlima. Kao glavno jelo na njenom meniju naći će se lešada s crvenom i zelenom šalšom. Od hrvatske kulinarske zvijezde danas ćemo moći naučiti i kako pripremiti nešto malo drugačije 'šnenokle'.

2. sez., 19. ep. - 17. travnja

Ani Ugarković u goste dolaze glumica Nataša Dangubić te kazališni redatelj Bobo Jelčić. Ana će gledateljima objasniti kako napraviti odlične i hrskave pržene škampe, a njeni gosti imat će ih privilegiju i okusiti. U današnjoj emisiji Ana će pokazati i kako se pripremaju pizzoccheri, dugački rezanci koji su posebno popularni u sjevernoj Italiji. Svojim gostima Ana će napraviti mousse od kestena.

2. sez., 20. ep. - 18. travnja

Ana Ugarković danas će svojim kulinarskim umijećima pokušati zadiviti filmskog redatelja Lukasa Nolu i filmskog snimatelja Stanka Hercega. Prvo jelo koje će se naći na stolu je juha od gljiva i ječma. Nakon odlične juhe poznati filmaši će imati čast okusiti Anin izvrstan steak na žaru. Odrezak će Ana pripremiti u umaku od crnog vina. U današnjoj emisiji gledatelji imaju priliku naučiti napraviti i slasne uštipke od ricotte i ruma.

2. sez., 21. ep. - 19. travnja

Anine će delicije danas kušati dvojica pisaca - Damir Karakaš i Robert Perišić. Na stolu će se naći labne, hummus, krekeri od mlaćenice i koupas. No to nije sve, Ana će napraviti i zanimljive trokute od špinata, a desert će također biti više nego maštovit. Ana otkriva kako se radi puding od tapioce s pečenim datuljama.

2. sez. 22. ep. - 20. travnja

Današnji Anini gosti su slikar, scenograf i dizajner Ivica Propadalo i likovnjak Andrija Seifried. U Aninoj kuhinji pripremat će se čak dvije fritate. Jedna će biti od kopriva, a druga od šparoga. Svojim gostima Ana će pripremiti i 'Pil pil' oslić, a treće jelo na ovotjednom meniju je gateau basque.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!



Tagovi