.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 16. - 20. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

4. ep. - 16. siječnja

Ana će svog gosta u emisiji, Antu Pižića počastiti foccacciom s grožđem i gorgonzolom, lignjama na žaru koje će začiniti ljutom papričicom. Na stolu će se naći i tempure od patliđana s timijanom i crnim sezamom. Za desert, Ana će svoga gosta iznenaditi pudingom od riže s kompotom od dunja.

5. ep. - 17. siječnja

Ana će ugostiti Andriju Polića. Kod Ane će se danas raditi špageti s pestom od rikule, a svome gostu pripremit će i smotuljke od piletine s vrganjima Pah Choi. Gastronomad Rene Bakalović ni danas neće odoljeti Aninim specijalitetima

6. ep. - 18. siječnja

Današnji Anini gosti su Edi Maružin i Franko Lukež. Na stolu će se naći lazanje od krumpira, špinata i bijelog tartufa. Za desert Ana će pripremiti confit od tune s mladim grahom i mahunama. No, to nije sve što će popularna kuharica pripremiti za svoje goste. Iznenadit će ih i posebnom kremom od kukuruza s malinama i kupinama.

7. ep. - 19. siječnja

Anini gosti bit će proizvođači hrane sa zagrebačke tržnice Dolac, Branka Solina i Mario Sever. Ana će pripremati svježe kobasice s koromačem u janjećoj maramici. Na stolu će se naći i marinirani listovi s pinjolima, grožđicama te pirjani koromač s cherry rajčicama. Poklonici Anine kuhinje za desert će imati priliku okusiti pitu ukusnu od mascarponea i mandarina.

8. ep. - 20. siječnja

Dizajner i ilustrator Danilo Dučak je gost koji ima sreću danas sjesti za Anin stol. Ana će za Danila pripremati vrlo zanimljiva i maštovita jela koja će njenog gosta razveseliti ovog jesenskog poslijepodneva. Na stolu će se tako za predjelo naći tortica od tikve s umakom od crnih trubica. Za glavno jelo Ana će pripremiti pastrvu s umakom od hrena i čips od cikle. Za desert će ova popularna kuharica pripremiti kremu od čokolade. Danilo i Ana dobar će ručak, prema preporuci gastronomada Renea Bakalovića, upotpuniti i 'začiniti' dobrom čašom crnog vina.

 Tagovi