.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 11. - 15. lipnja

Kod Ane - recepti - 5
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

21. ep. - 11. lipnja

Zlatko Gall današnji je gost kulinarskog showa 'Kod Ane'. Što će Ana pripremiti za glazbenog kritičara koji za sebe kaže da je 'dragovoljac kuhinjskog fronta' te koji baš kao i Ana kuhanju pristupa strastveno i bez zadrške? Domaćica će pripremiti pitu od lisnatog tijesta s blitvom, svježim mladim sirom i slanim srdelama. Na stolu će se naći i teleća jetrica u acetu balsamicu. Za desert Ana će pripremiti semifredo s jagodama.ž

22. ep. - 12. lipnja

Tomislav Špiček, pored Ane Ugarković, druga je najveća kulinarska TV zvijezda. Gastroguru Tomislav, kako ga neki zovu, kod Ane će imati priliku okusiti finu juhu od mladog češnjaka te sarmice od dimljenog ugora u vinovoj lozi. Za desert će ovaj poznati kuhar imati priliku probati Anin creme brulee od lavande. Hoće li Ana uspjeti impresionirati ovog gastro majstora? Ana i Tomislav sigurno će razmijeniti svoja bogata kulinarska iskustva i naučiti ponešto jedno od drugog.

23. ep. - 13. lipnja

Anini gosti su Livio Morosin i Željko Šatović G.U.L.A. Ana će im pripremiti spätzle (valjušci) s porilukom, pancetom i lisičarkama i piletinu «al mattone». Na njenom stolu naći će se i pečeni mladi luk s umakom Salsa Romesco koji potječe iz Tarragone te za kojega kažu da je peti klasični umak katalonske kuhinje. Gosti će se na kraju vrhunskog glavnog jela zasladiti pitom od trešanja i badema.

24. ep. - 14. lipnja

Slikar Pane Milenković kod Ane će jesti svilene maramice s pestom, mahunama i mladim krumpirom. Uz to će probati i janjetinu koju će Ana peći čak sedam sati te izvrsne marinirane tikvice na žaru. Anin gost zasladit će se sorbetom od mascarponea s grilažom i povrtnim borovnicama.

 

2. sez., 1. ep. - 15. lipnja

Ana se i dalje drži svoje maksime: Kuha svježe, zdravo i nadasve ukusno, dok gastronomad Rene Bakalović širi granice svojih putovanja na cijelu regiju, pa čak i preko oceana. Ovaj nastavak sniman je na otvorenom, na prekrasnoj Palmižani, gdje je Ana ljeto provela radno. Što će sve Ana pripremiti inspirirana divnim Paklenim otocima i Hvarom, saznat ćemo u današnjem specijalu u kojem će ugostiti Slobodana Prosperova Novaka.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi