Kod Ane, 10. - 14. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

16. epizoda - 10. prosinca

Rafinirano nepce gosta Dražena Ilinčića Ana je uspjela iznenaditi pripremivši mu ukusne delicije. Na Aninom meniju naći će se brusketi s artičokama i punjene lignje s mladim bobom koje bi svakom bile obrok iz snova.

17. epizoda - 11. prosinc

Ana i Rene uzvraćaju prijateljski poziv Zuhri i Kečkešu ne samo zbog dobrosusjedskih odnosa. Uz humor, ova su dvojica komičara sladokusci koji se dobro razumiju i u konzumaciju čokolade. Na stolu kod Ane će se naći proljetni meni sastavljen od lazanja s artičokama, piletine u woku i najbolje pite od čokolade za kojom je i cijela producentska ekipa poludjela.

18. epizoda - 12. prosinca

Gošća emisije "Kod Ane" poznata je hrvatska glumica Ecija Ojdanić. Vračajući se s Hvara, Ana je zastala na splitskoj tržnici i kupila mladi bob, a na znamenitoj splitskoj peskariji patarace, vrstu ribe lista. Jelima koja je od njih pripremila, Ana je Dalmatinki Eciji pokušala bar malo ublažiti nostalgiju za rodnim krajem. Rene je, uz podatak da u Zagrebu postoje čak 23 placa, odšetao do onog na smještenog na Jarunu i donio zanimljivu priču.

19. epizoda - 13. prosinca

U današnjoj emisiji Anin gost je poznati hrvatski boksač Željko Mavrović.

20. epizoda - 14. prosinca

Vodeći dizajnerski dvojac Bruketa i Žinić uživat će kod Ane u okusima Mediterana. U ovoj će emisiji kulinarska zvijezda za svoje goste pripremiti crnu leću i špagete sa škampima. Potpuni užitak objedovanja u današnjem kulinarskom showu doći će u obliku slasnog desertnog iznenađenja.

Emisiju 'Kod Ane' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi