.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kod Ane, 1. - 5. siječnja

Kod Ane - recepti - 5
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sez., 6. ep. - 1. siječnja

Anini gosti su Edi Maružin i Franko Lukež. Na stolu će se naći lazanje od
krumpira, špinata i bijelog tartufa. Za desert, Ana će pripremiti confit od tune s mladim grahom i mahunama. No, to nije sve što će popularna kuharica pripremiti za svoje goste. Iznenadit će ih i posebnom kremom od kukuruza s malinama i kupinama.

2. sez., 7. ep. - 2. siječnja

Anini će gosti u današnjoj emisiji biti proizvođači hrane sa zagrebačke tržnice Dolac Branka Solina i Mario Sever. Ana će pripremati svježe kobasice s koromačem u janjećoj maramici. Na stolu će se naći i marinirani listovi s pinjolima, grožđicama te pirjani koromač s cherry rajčicama. Poklonici Anine kuhinje za desert će imati priliku okusiti pitu ukusnu od mascarponea i mandarina.

2. sez., 8. ep. - 3. siječnja

Dizajner i ilustrator Danilo Dučak gost je koji ima sreću danas sjesti za Anin stol. Za Danila Ana će pripremati vrlo zanimljiva i maštovita jela koja će njenog gosta razveseliti ovog jesenskog poslijepodneva. Na stolu će se tako za predjelo naći tortica od tikve s umakom od crnih trubica. Za glavno jelo Ana će pripremiti pastrvu s umakom od hrena i čips od cikle. Za desert će ova popularna kuharica pripremiti kremu od čokolade. Danilo i Ana dobar će ručak, prema naravno preporuci gastronomada Renea Bakalovića, upotpuniti i 'začiniti' s dobrom čašom crnog vina.

2. sez., 9. ep. - 4. siječnja

Ani u kuhinju i na ručak dolazi poznati kuhar Grgur Bakšić. Kako će se kolegi iz struke svidjeti Anin način pripreme pečene gusje jetre? Ana jetru priprema s relishem od kukuruza. Glavno jelo bit će svinjski lungić s umakom od suhih vrganja, a uz njega Ana će pripremiti i pire od korjenastog povrća. U današnjoj emisiji gledatelji imaju prilike vidjeti i naučiti kako napraviti slastan desert koji se sastoji od parmezana i kruška s medom.

2. sez., 10. ep. - 5. siječnja

Ana će danas imati zanimljivog sugovornika i kompetentnog kritičara jer joj u goste dolazi utemeljitelj i vlasnik Akademije vina i hrane, Siniša Šare. I Ana i njezin gost znaju uživati u vrhuncima gastronomije, a da će tako biti i daans pobrinut će se domaćica Ana koja će u svojoj kuhinji pripremiti još jedno kulinarsko čudo. Siniša će tako kušati Anin tatarski biftek, a nakon njega će Ana poslužiti polagano zapečeno carsko meso. Uz meso će se naći i zapečeni poriluk. U ovoj emisiji između ostalog gledatelji mogu vidjeti i naučiti kako napraviti odličan tiramisu.

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi