"Putnik 57" snimao se u Orlandu na Floridi, rodnom gradu Wesleyja Snipesa.

'Putnik 57' američki je akcijski film iz 1992. godine u kojemu glume popularni Wesley Snipes i Bruce Payne. Film je to koji je lansirao Wesleyja Snipesa u jednu od najvećih zvijezda akcijskih filmova. U filmu glumi i Elizabeth Hurley kojoj je ovo bila jedna od prvih uloga.

Stručnjak za zrakoplovnu sigurnost mora djelovati kad se nađe zarobljen u putničkom zrakoplovu koji su oteli teroristi.

Međunarodni terorist Charles Rane, poznat kao Strašni Rane (Bruce Payne) upravo se sprema proći plastičnu operaciju promjene izgleda da bi izmaknuo vlastima. Izvan zgrade, federalni agenti i specijalci spremaju ga se uhvatiti. Postaje jasno da plastični kirurg i njegov tim znaju za plan. Rane postaje sumnjičav i bježi, usput ubivši kirurga. Nakon naporne jurnjave gradskim ulicama, Rane je napokon uhićen. FBI ga odluči prebaciti u Los Angeles.



Proganjan ubojstvom svoje supruge tijekom pljačke, bivši policajac John Cutter (Wesley Snipes) zaposlio se kao voditelj obuke stjuarda i zaštitara tijekom koje ih podučava kako se nositi s opasnim situacijama, uključujući i otmice. Cutterov i Raneov put ispreplest će se na zrakoplovnoj liniji za Los Angeles kamo FBI odvodi kriminalca na suđenje.

'Putnik 57' snimao se u Orlandu na Floridi, rodnom gradu Wesleyja Snipesa. Holivuski je glumac u svojoj bivšoj srednjoj školi učenicima s dobrim ocjenama ponudio statiranje u filmu. Učenici su nasumce odabrani s popisa, a uloge su imali u sceni na karnevalu u kojoj John Cutter među mnoštvom traži teroriste. 

Film "Putnik 57" pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju