.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Klub otpisanih, 28. - 29. listopada

Klub otpisanih 6. sezona - 19
,
hr_HR

U šestoj sezoni skupina 'ambicioznih' studenata nastoji sačuvati 'ugled' možda najgore obrazovne ustanove na svijetu u kojoj su se i upoznali, Državnom koledžu Greendale.

7. - 8. ep. - 28. listopada

Frankie (Paget Brewster) upozorava ekipu na širenje ilegalnog marketinga po studentskim kampusima dok bivši dečko pokušava namamiti Brittu (Gillian Jacobs) da sudjeluje u reklamnoj kampanji Honde. U međuvremenu Jeff (Joel McHale) pokušava spriječiti ostale da se sprijatelje s Elroyem (Keith David) dok se potajno nada da će steći Elroyevu naklonost.

Abed (Danny Pudi) pristaje upotrijebiti nekoliko minuta nezavršenog filma kako bi pomogao da Greendale dobro iskoristi iznenadnu slavu koju je Chang (Ken Jeong) stekao kao zvijezda TV reklame. Gostujuća zvijezda: Steve Guttenberg.9. - 10. ep. - 28. listopada


Kad lukavi prevarant iskoristi svoje predavanje da prevari studijsku grupu, oni iz osvete angažiraju Jeffa (Joel McHale).

Abed (Danny Pudi) mijenja plan izleta kako bi jedan od beskorisnih artefakata Greendalea pretvorio u igrani film pun retrospektivnih scena.
 


11. - 12. ep. - 28. listopada


Jeff (Joel McHale) uvučen je u tajnu igru paintballa u kampusu i Frankie (gostujuća zvijezda Paget Brewster) prijeti da će izbaciti sve studente koji to igraju. U epizodi gostuju i Alison Brie, Danny Pudi, Gillian Jacobs, Jim Rash i Ken Jeong.

Kad iznenadna prosidba na nastavi prava najavi vjenčanje u Greendaleu, Jeff (Joel McHale) slučajno otkriva neočekivanu vrstu povezanosti mladenke i mladoženje. U epizodi također gostuju Alison Brie, Danny Pudi, Gillian Jacobs, Jim Rash i Ken Jeong.
13. ep. - 29. listopada

Pri kraju šeste godine u Greendaleu Abed (Danny Pudi) zamoli sve da predlože TV emisiju o tome što bi radili u sedmoj sezoni. Gostuju Joel McHale, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash i Ken Jeong.

Seriju 'Klub otpisanih' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi