.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Klub otpisanih, 25. - 27. listopada

Klub otpisanih 6. sezona - 17
,
hr_HR

U šestoj sezoni skupina 'ambicioznih' studenata nastoji sačuvati 'ugled' možda najgore obrazovne ustanove na svijetu u kojoj su se i upoznali, Državnom koledžu Greendale.

 6. sez., 1.-2. ep. - 25. listopada

Jeff (Joel McHale) i Frankie (gostujuća zvijezda Paget Brewster) pokušavaju odvući Deana Peltona (Jim Rash) iz skupog svijeta virtualne stvarnosti uz pomoć izumitelja Elroya Patashnika (gost Keith David). Britta (Gillian Jacobs) doznaje neugodnu istinu o svojim roditeljima Georgeu (gost Martin Mull) i Deb (gostujuća zvijezda Lesley Ann Warren) te o velikodušnosti svojih prijatelja. Danny Pudi, Alison Brie i Ken Jeong također su gostujuće zvijezde.

Dean Pelton (Jim Rash) angažira administrativnu konzultanticu Francescu “Frankie” Dart (gostujuća zvijezda Paget Brewster) da sredi stanje u Greendaleu huškajući Abeda (Danny Pudi) protiv Jeffa (Joel McHale), Britte (Gillian Jacobs) i Annie (Alison Brie). U epizodi glumi i Ken Jeong.

6. sez., 3.-4. ep. - 26. listopada

Dean Pelton (Jim Rash) zamoljen je da malo mulja kako bi ga imenovali prvim gay-predsjednikom upravnog odbora državnog sveučilišta. Changova (Ken Jeong) audicija za kazališnu adaptaciju Karate Kida ima iznenađujući rezultat.

Jeff (Joel McHale) sukobljava se sa šarmantnim robijašem Willyjem (gostujuća zvijezda Brian Van Holt ) koji pohađa Greendale preko telerobota. Britta (Gillian Jacobs) nagovara Abeda (Danny Pudi) da zaobiđu pravila koja je za tulume u njihovu stanu postavila Annie (Alison Brie). U epizodi također gostuju Jim Rash i Ken Jeong.

6. sez., 5.-6. ep. - 27. listopada

Nakon oglasa u kojem je konkurentski koledž napao Greendale zato što je omogućeno psu da diplomira, ekipa je podijeljena zbog mišljenja kako zaustaviti takav napad. Annie (Alison Brie) želi otkriti koliko je istinita ovakva tvrdnja dok Jeff (Joel McHale) traži pomoć da napadne vjerodostojnost konkurenata.

 

Kada komičar poznat po svojim rasističkim ispadima treba nastupiti u Greendaleu, zlonamjeran haker iz osvete počinje objavljivati osobne podatke svih profesora i studenata. Studijska grupa bori se za to da se taj nastup održi, ali usput ne može odoljeti tomu da dozna informacije koje su procurile o njima.

 

 Seriju 'Klub otpisanih' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi