Dvije sezone serija 'Sljedbenici' držala je publiku u neizvjesnosti. Sada, u trećoj sezoni, ulozi su još veći, a zapleti šokantniji nego ikad!

Hollywoodski glumac Kevin Bacon osamdesetih godina prošlog stoljeća je punio kino dvorane svojim odličnim performansama na velikom platnu.


Karijeru je započeo 1951. godine sa samo 7 godina kada je snimio prvi film koji je bio isključivo za televiziju. Uzevši pauzu od 17. godina, 1978 započeo je zavidnu karijeru koju je utpopunio 2013. godine napetom kriminalističkom serijom Sljedbenici.

SLIJEDITE NJEGOV PRIMJER 

Kevin Bacon je na vrhu popularnosti dobio i svoju igru „U šest koraka do Kevina Bacona“ (Six Degrees of Kevin Bacon). Naime, kroz svoju zavidnu karijeru imao je priliku glumiti s velikim brojem Hollywoodskih glumaca,stoga su nekolicina američkih studenata jednu večer gledajući Kevinov film osmislili igru gdje su u samo šest osoba to jest, koraka povezali Kevina Bacona sa svakim poznatim naslovom ili glumcem iz Hollywooda.
Kevin nije bio fan igre s obzirom da je to isprva shvatio kao sprdnju na svoj račun, međutim odlučio je igru pretvoriti u nešto što zapravo može pomoći velikom broju ljudi. Tako je nastala neprofitna udruga „Six degrees.org“ koju vodi Kevin skupa sa svojom jednako poznatom suprugom Kyrom Sedgwick.

Neprofitna udruga dopušta svakodnevnim ljudima da postanu „slavni za svoj cilj“ te da uključe i osobe iz zabavne industije kako bi popularizirali vlastitu humanitarnu organizaciju.

Kevin Bacon svakako mijenja svijet nabolje korak po korak, a kako spašava nedužne živote od manijakalnih serijskih ubojica možete pogledati na Doma TV-u.



Treću sezonu napete kriminalističke serije 'Sljedbenici' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju