.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Kad srce kaže da, 20. - 24. srpnja

img placeholder
,
hr_HR

Rogelio predbacuje Verónici zbog Alme. Verónica se iznenadi jer je brani. Rogelio kaže da sada želi biti sretan s Patricijom i djetetom. Verónica mu kaže da zna što je sve spreman i sumnja da bi mogao biti sretan u zatvoru.

167. ep. - 20. srpnja

Rogelio predbacuje Verónici zbog Alme. Verónica se iznenadi jer je brani. Rogelio kaže da sada želi biti sretan s Patricijom i djetetom. Verónica mu kaže da zna što je sve spreman i sumnja da bi mogao biti sretan u zatvoru. Rogelio joj prijeti da će je zadaviti, ali dolazi Domitila i Vero odlazi. Alma kaže Jesúsu da se Vero došla rugati i da je priznala da je sve isplanirala. Jesús odgovori da će je uskoro raskrinkati. Vero pozove Cynthiju k sebi. Cynthia joj kaže da je izgubila Valentinu jer je grozna majka. Vero kaže Jacintu da mora otići iz Monterreya s Casandrom i Sotonom jer Jesús sve zna. Ali da se najprije mora riješiti Cynthijina trupla. Jacinto ne želi pomoći oko toga i traži novac za svoj bijeg. Vero pokopa Cynthiju u svom vrtu. Jesús slijedi Jacinta do Casandrine kuće. Nazove gđu Deliju kako bi je uhitili. Ona mu kaže da ne čini ništa dok ona ne dođe s policijom. Rogelio govori Patriciji da umalo da nije ubio Vero. Rogelio kaže da se boji jer Vero bi se njemu sada mogla osvetiti. Jesús vidi da policija ne stiže, a Jacinto samo što nije otišao. Dolazi policija, Jacinto pobjegne, a Casandru uhite. Nađu periku i masku. Delia kaže Jesúsu da će Almu odmah pustiti. Jesús zahvali jer je vjerovala u njezinu nevinost. Delia dobije snimku o prljavim poslovima Nicka Donovana i Rogelija.

168. ep. - 20. srpnja

Alma napušta zatvor i želi zagrliti svoje dijete. Iznenadi se kad ugleda Rogelija i kaže mu da je pridonio njezinu oslobađaju. Odvjetnik Astudillo kaže da ne zna ništa o Cynthiji. Kažu mu da je prije nekoliko dana pozvana k Vero. Astudillo pita što znače sve one fotografije na zidu. Rogelio kaže da su to Verónicine žrtve i neprijatelji. Astudillo kaže da se boji da Vero ne učini neko zlo. Fernando kaže Xóchitl da je sretan jer će biti tata. Sebastián kaže Susani da je voli. Jesús kaže Almi Verónicin plan i da je Casandra ubila Marthu. Cantú kaže Rogeliju da je doznao da će ga uhititi. Rogelio se šokira. Caro se naljuti kada pročita da je Casandra ubijena jer je ubila Marthu Ferrer, a da je Alma puštena na slobodu. Patricia zamoli Rogelija da odu daleko, a on ne želi bježati i prizna što je sve činio da razdvoji Jesúsa od Alme. Kaže da se nije slagao da ih Ury ubije. Jesús kaže da bi trebao biti na uvjetnoj slobodi, a Rogelio kaže da se kaje i da će se predati. Narednik Suárez posjeti Vero kako bi je ispitao o Cynthiji. Vero hini iznenađenost. On joj kaže da Astudillo vjeruje da ona ima nekakve veze i da ona stoji iza Marthina ubojstva. Vero kaže da je to laž. Pancho imenuje Almu direktoricom, a Jesúsa njezinim zamjenikom. Rogelio je u zatvoru i neki mu zatvorenik kaže da će Uryju biti drago kad ga premlati.

>>>> Salome, 20. - 24. srpnja

169. ep. - 21. srpnja

Darwin kaže Rogeliju da će Uryju biti jako drago kada dobije što je zaslužio. Alma i Jesús kažu Patriciji da ona i Fernandito mogu biti u njihovoj kući, zaštićeni od Vero. Čudovište kaže Rogeliju da je upoznao Fernanda i da su bili prijatelji, a sad i njemu nudi prijateljstvo. Pánfilo kaže Sebastiánu da će zaprositi Chatitu. Sebastián kaže da će isto učiniti sa Susanom. Ury prijeti Rogeliju smrću. Fernando dobije vijest da je Rogelio uhićen. Jesús kaže da mu je žao jer se Rogelio počeo mijenjati. Fernando kaže da ga je štitio u djetinjstvu i da mu se za sve ispričao. Alma kaže svima u tvrtki da je Rogelio uhićen, a da je Pancho nju imenovao direktoricom, a Jesúsa za njezinim zamjenikom. Fernando će biti njegov pomoćnik. Zamoli ih da joj pomognu da budu najbolji u prodaji. Ury i dvojica zatvorenika pretuku Rogelija i on je teško ozlijeđen. Jesús daje Ricardu novu priliku i opet ga angažira. Vero zove Valentinu da joj kaže da joj nedostaje, kaže joj da ne zaboravi da ima samo nju. Cantú javi Patriciji i Almi da je Ury pretukao Rogelija i da je ovaj ima izljev krvi u mozak te da je na operaciji. Patricia neutješno plače.

170. ep. - 21. srpnja

Patricia plače i moli za Rogelija. Xóchitl kaže Jesúsu da se boji da neće biti dobra mama. On joj kaže da je majčinstvo nešto najljepše. Vero dolazi Almi i traži da vidi Valentinu. Chatita joj predbacuje i kaže joj da nije dan posjeta. Vero joj kaže da njezina kći živi ondje. Chatita je upozori da će zvati Jesúsa. Valentina kaže Vero da će krstiti Luisu. Alma dolazi i predbaci Vero sve što je činila. Vero joj se ruga. Alma joj kaže da je sretna jer ima Jesúsa, Luisu i Valentinu. Vero joj prijeti. Jesús dolazi i otjera Vero i kaže joj da može viđati Valentinu izvan kuće i pod nadzorom. Kaže Almi da je trenutak da Vero plati za sve. Rogelio dođe k sebi i uplašen kaže Patriciji da ne osjeća noge, da je paraliziran. Ona ga umiruje. Diego Armando dolazi u Panchovo ime da podupre Alminu kampanju. Pozove je da izađu. Jesús mu kaže da je ona njegova djevojka i da imaju kćer. Diego Armando ne želi raditi s Jesúsom i želi raditi samo s Almom. Alma kaže da je Jesús odgovoran za kampanju. Diego Armando žali se na Jesúsov prijedlog da tajnice budu modeli u kampanji. Alma kaže da se ona slaže s Jesúsom, ali i Pancho. Suárez i Astudillo odlaze u Verinu kuću da vide zid, ali ne nalaze ga. Diego Armando i dalje uznemirava Almu, a Jesús je na rubu živaca.

>>>> Naša mala klinika, 18. - 24. srpnja

171. ep.  - 22. srpnja

Jesús predbaci Diegu Armandu jer je koketirao s Almom. Patricia pati i kaže Rogeliju da kada ga puste kući, odvest će ga opet u zatvor, gdje su i ti koji su ga pretukli. Vero se naljuti kada vidi Alminu, Jesúsovu, Chatitinu i Sebastiánovu sliku kod Valentine i kad ona kaže da joj je to obitelj. Vero odlazi u bolnicu rugati se Rogeliju. Dolazi Patricija i potuku se. Vero kaže da je trebao umrijeti. Patricia kaže Rogeliju da moraju tužiti Vero. Diego Armando traži Almu i predloži joj da pobjegnu na plažu. Alma se naljuti na njega. On joj prijeti da će je tužiti Panchu. Tajnice se dogovore da će dati lekciju Diegu Armandu zbog bestidnosti. Jacinto traži veliki novac jer želi pobjeći od policije. Vero pristane i zamoli ga da ubije cijelu obitelj García Montemayor. Rogelio se ispriča Fernandu i kaže mu da ga voli. Patricia plače kada joj Delia kaže da je došao trenutak Rogeliova povratka u zatvor.

172. ep. - 22. srpnja

Patricia plače jer Rogelija vraćaju u zatvor. Fernando kaže da će sve biti dobro, a Patricia kaže da se boji za njegov život. Jesús i Alma predstavljaju kampanju i reviju na kojoj su tajnice modeli. Diego Armando uzima mikrofon i održi govor hvaleći se svojim uspjesima i blateći Jesúsa. Odjednom mu spadnu hlače, a on brzo otrči. Svi mu se smiju. Patricia plače, Chatita kaže da mora biti jaka zbog Rogelija i zbog Fernandita. Rogelio se vraća u zatvor. Darwin je u invalidskim kolicima i kaže mu da je Ury u samici, ali da će mu naplatiti kad izađe. Jacinto uči Vero kako daljinski izazvati eksploziju tijekom Luisitina krštenja. Darwin i ostali zatvorenici žele da Rogelio padne iz invalidskih kolica. Vero se naljuti kada vidi da Valentina ima Patricijinu sliku s Fernanditom. Jesús kaže Rogeliju da su Cantú i on pokrenuli postupak protiv Uryja. Kaže mu da će krstiti Luisitu i želi da mu on dopusti da krste i Fernandita. Rogelio pristane i zamoli ga da mu donese slike. Jesús pristane i predloži mu da se oženi Patricijom. Diego Armando uznemirava Almu i traži poljubac. Jesús ga udari i upozori da ili će otići u svoju domovinu ili će završiti u bolnici. Patricija kaže Vero da može doći po Fernandita k Almi.

>>>> Nikita, 20. - 24. srpnja

173. ep. - 23. srpnja

Darwin kaže Rogeliju da će Ury uskoro izaći iz samice i traži novac kako ga ne bi ubio. Rogelio odbija. Vero pokupi Fernandita kod Alme. Patricia kaže da je predala Fernandita Vero, a Alma se šokira. Patricia im kaže da im je dala Xóchitlino dijete robot. Jesús joj kaže da će se Vero jako naljutiti zbog toga. Jesús kaže Patriciji i Almi da moraju reći Suárezu. Pánfilo moli Chatitu da se uda za njega. Jesús, Patricia i Alma kažu naredniku Suárezu da je Patriciju ozlijedio Almin otmičar. Alma kaže da zna da je Vero naredila tu otmicu jer ju je vidjela. Kaže da je nije prijavila jer je Valentinina mama. Xóchitl i Cárdenas prirede zabavu kako bi proslavili Jesúsove dvije godine u Avonu. Jesús, Alma i Patricia nađu dijete robot s prijetećom porukom. Pánfilo i Chatita kažu Jesúsu i Almi da će se vjenčati. Fernando se boji za Rogeliov život jer je Ury u istom zatvoru. Cantú kaže Rogeliju da ima datum njegova vjenčanja. Rogelio želi to što prije obaviti jer se boji da bi ga mogli ubiti. Luisitu krste. U crkvi neki dječak zamoli Valentinu da izađe jer je mama treba. Valentina izađe, Vero daljinski aktivira eksploziju. Ali nitko nije ozlijeđen. Vero bijesni.

174. ep. - 23. srpnja

Delia Torres kaže Jesúsu da je slobodan svih optužbi. Rogelio napeto čeka vjenčanje. Patricia i Rogelio se vjenčaju. Patricia uspije potaknuti Rogelija da malo hoda. Jesús je zabrinut zbog Rogelija jer bi ga Ury mogao ubiti. Rogelio kaže Patriciji da su možda posljednji put skupa jer je Ury izašao iz samice, a prijeti mu da će ga ubiti. Patricia mu iznese svoj plan. Čudovište nabavi Rogeliju nešto kako bi se obranio od Uryja. Darwin udari Uryja. Patricia vodi Ray i Valentinu u park. Na izlasku ih Vero prati, ali Suárez je pita kamo ide. Vero odgovori da želi vidjeti kćer. On joj kaže da ima niz optužbi protiv nje: teška ubojstva, otmice, pokušaji ubojstva. Vero mu kaže da nema dokaze da je optuži. On kaže da zna da je Jacinto u Guanajuatu. Narednik Suárez kaže da bi je uskoro mogao otkucati. Patricia kaže Minervi da se boji da će izgubiti Rogelija jer ga žele ubiti u zatvor. Jesúsovi kolege pripremaju zabavu. Darwin kaže Rogeliju da Ury izlazi iz samice.


175. ep. - 24. srpnja

Darwin vodi Rogelija u invalidskim kolicima u kupaonicu, a ondje ga čeka Ury i prijeti mu nožem. Rogelio ustane iz kolica i ozlijedi Uryja. Stražar vodi Rogelija ravnatelju zatvora. Čudovište i ostali zatvorenici iznenađeni su, a zatim zaplješću Rogeliju. Jesús kaže ravnatelju da je Rogelio u opasnosti. Stražar dolazi i kaže da Rogelio može hodati i da se mogao braniti, ali da je Ury u tešku stanju i da ne znaju hoće li preživjeti. Jesús kaže ravnatelju da se Rogelio branio i pita ga hoće li odgovarati ako Ury umre. Čudovište kaže Rogeliju da Ury nije umro i da će ga premjestiti u drugi zatvor. Jesús kaže Patriciji da je Rogelio dobro, da se riješio Uryja, a ona ga zagrli. Rogelio kaže Fernandu da je tata živ i da je u domu. Kaže mu da mu je lagao da je mrtav. Fernanda zanima gdje je. Otac Domingo odredi datum Almina i Jesúsova vjenčanja u katedrali za godinu i pol. Jesús predloži da se vjenčaju u drugoj crkvi. Alma želi udaju u katedrali jer su se ondje vjenčali njezini roditelji. Svećenik obeća naći neki najbliži datum. Fernando kaže Xóchitl da ga je tata zlostavljao i ponižavao. Kaže da je sad saznao da je tata živ. Jesús se iznenadi kada mu kolege kažu da su pripremili videosnimke s najzabavnijim trenucima u tvrtki.

176. ep. - 24, srpnja

Jesús kaže kolegama da je jedino želio upoznati kćer kad je došao u Meksiko, a onda je tu našao i ljubav. Zahvaljuje kolegama na daru. Fernando posjeti tatu koji se također zove Fernando. G. Fernando pita ga zašto ga nikada nije posjetio. Kaže mu da je doznao da se oženio i da je Rogelio u zatvoru. Prizna da je bio loš otac. Kaže da se sada jako kaje. Fernando mu kaže da je mislio da je mrtav te da mu sve oprašta. Kaže mu da je sretan, da ima divnu ženu i da čekaju petero djece. G. Fernando kaže da mu je jako drago i da se nada da će vidjeti svu tu unučad. Ispriča mu se opet, Fernando mu oprosti. Maricela priprema romantičnu večeru Ricardu i kaže mu da se kaje zbog pogrešaka i da je voli. Vero je ljuta jer su propali njezini planovi da sve pobije. Otac Domingo kaže Jesúsu da je otkazano jedno vjenčanje i da im nudi taj datum. Oni pristanu. Suárez kaže Deliji da su našli Verina pomagača i da treba pomoć da ga uhite. Jesús kaže Almi i Valentini da imaju deset dana da organiziraju vjenčanje. Valentina ih moli da naprave popis. Vero se naljuti kada dozna da Jesús neće dati da Valentina bude nasamo s njom. Cantú je uhićen i sad je s Rogeliom. Valentina nađe Cynthijinu narukvicu u maminoj kući. Vero se naljuti kada čuje da se Alma i Jesús u nedjelju vjenčaju. Jesús dogovori s Manuelom da će pir biti u parku i zamoli kolege da organiziraju tu zabavu.

>>>> Kad srce kaže da, 27. - 29. srpnja

 

 

 

 


 Tagovi