.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Južnjačko srce, 4. sezona

južnjačko srce 4
,
hr_HR

PON - PET 03.05

(Hart of Dixie), 2214./2015., SAD, dramska serija
Autorica serije: Leila Gerstein
Izvršni producenti: Leila Gerstein, Josh Schwartz, Stephanie Savage, Len Goldstein


Glume:

Rachel Bilson ….. Zoe Hart
Jaime King ….. Lemon Breeland
Cress Williams …. Lavon Hayes
Wilson Bethel ….. Wade Kinsella
Kaitlyn Black ….. Annabeth Nass
Scott Porter …... George Tucker

Doma TV donosi četvrtu sezonu popularne serije o mladoj liječnici u južnjačkom gradiću BlueBell. U novoj sezoni, bivša Njujčoranka Zoe (Rachel Bilson) spremna je da ponovno osvoji ljubav svoga života - lošeg momka Wadea Kinsellu (Wilson Bethel). Zoe čini sve u svojoj moći ne bi li Wadeu dokazala svoju ljubav. Hoće li oni napokon pronaći svoj sretni završetak?
 

'Južnjačko srce' je humoristična dramska serija o njujorškoj kirurginji dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) koja je u malom južnjačkom gradu Bluebellu postala bolja liječnica, bolja osoba, a i zaljubila se. U trećoj sezoni Zoe je pred cijelim BlueBellom objavila da voli rehabilitiranog lošeg momka Wadea Kinsellu (Wilson Bethel). Nažalost, Wade je Zoe rekao da je njihovo vrijeme prošlo i da oboje moraju krenuti dalje, no to je Zoe samo učinilo još odlučnijom.

Nagrade i nominacije:

PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene nove dramske serije

TEEN CHOICE AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji najbolje dramske serije
- nominacija u kategoriji najbolje glumice u dramskoj seriji (Rachel Bilson)

ASCAP FILM AND TELEVISION MUSIC AWARDS
- 2012. – nagrada za najbolju televizijsku seriju

ASTRA AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji omiljene dramske serije

O glumcima:RACHEL BILSON
(Zoe Hart)
Rachel Bilson gledateljima je najpoznatija po ulozi Summer Roberts u popularnoj televizijskoj seriji 'O. C.', u kojoj je glumila četiri sezone. Zahvaljujući toj ulozi, Bilson je postala dijelom pop-kulture.
Bilson trenutačno uživa u plodovima uspješne i sve bogatije glumačke karijere na velikim i malim ekranima. Glumila u filmu 'L!fe Happens' s Kate Bosworth, kao i u nezavisnoj komediji 'The To Do List', s Billom Haderom i kolegom iz 'Južnjačkog srca', Scottom Porterom. Imala je i glavne uloge u filmovima 'Waiting for Forever', 'Skakač', 'The Last Kiss' sa Zachom Braffom u glavnoj ulozi, te glavnu ulogu uz partnera Andyja Garciju u omnibus-filmu 'New York, I Love You'. Uz to, Bilson je dvaput nastupila u gostujućim ulogama u televizijskim serijama 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Chuck'. Imala je i gostujuće uloge u televizijskim serijama kao što su 'Lude sedamdesete', 'MADtv', '8 jednostavnih pravila' i 'Buffy, ubojica vampira'.JAIME KING
(Lemon Breeland)
King je karijeru započela kao model te je snimala naslovnice za najveće svjetske modne časopise, a poslije i reklamne kampanje za dizajnere kao što su Armani i Calvin Klein. Na filmskome platnu, Jaime je novije uloge ostvarila u filmovima 'Dan majki', 'The Spirit', 'Krvavo Valentinovo 3D' i 'Obožavatelji'. Posudila je glas u animiranoj seriji Georgea Lucasa 'Ratovi zvijezda: Ratovi klonova'. King je imala i manje uloge u filmovima 'Pearl Harbor', 'Bijeli prah', 'Zabušanti', 'Sve za lovu', 'Mrak komadi', 'Sin City' i 'Popust na količinu 2', kao i u nezavisnim filmovima 'Pretty Persuasion', 'The Tripper' i 'The Pardon'.
Njezine su prve televizijske uloge bile u MTV-jevoj seriji 'House of Style', a glumila je i u serijama 'Dosje kuhinja', 'Razred' i 'Rastavljeni Gary'.
 


CRESS WILLIAMS

(Lavon Hayes)
Williams je rođen u Heidelbergu u Njemačkoj. Nedugo nakon rođenja preselio se iz Njemačke u Chicago. Kad su mu bile tri godine, s majkom se preselio u Kaliforniju i tamo je diplomirao je glumu na UCLA-u.
Poznat je po televizijskim ulogama koje uključuju, između ostalih, serije 'Zaboravljeni slučaj', 'Zakon braće', 'Blizu doma', 'Zapadno krilo', 'Veronica Mars', 'Zakon i red: Odjel za žrtve', 'Hitna služba', 'Njujorški plavci' i 'Uvod u anatomiju'.
Filmske uloge uključuju 'Dva paklena dana' i 'Nikad se nisam poljubila', s Drew Barrymore.
 


WILSON BETHEL
(Wade Kinsella)
Wilson Bethel probio se u filmskoj industriji 2008. godine s HBO-ovom miniserijom 'Generacija ubojica', koja je nominirana za nagradu Emmy. U njoj je glumio mladog marinca, a partneri su mu bili Alexander Skarsgård i Stark Sands. Za njega se čulo i kao za konačnog kandidata za naslovnu ulogu u Marvelovu filmu 'Captain America'. Bethelovo prethodno televizijsko iskustvo uključuje uloge u serijama 'Zaboravljeni slučaj', 'NCIS' i 'O. C'. Štoviše, Bethel je odigrao gostujuću ulogu Summerina (Bilson) dečka u seriji 'O. C'.
 

 

KAITLYN BLACK
(AnnaBeth Nass)
Black je diplomirala na Sveučilištu Kent State s posebnom pohvalom i preselila se u New York da ispeče zanat u kazališnom miljeu. Nedugo zatim brzo je svladala žanr epizodne komedije nastupajući u internetskoj seriji 'Floaters' koja je osvojila nagradu New York Emmy i predstavljena je u Producentskom Labosu na Filmskom festivalu Sundance. Black je potom uskočila u svijet filma i televizije preselivši se u Los Angeles.
Osim u 'Južnjačkom srcu', Black se pojavljivala u hit-seriji 'Odgoj za početnike' i u seriji 'Prosvjetljenje' koja je nagrađena Emmyjem i nominirana za Zlatni globus. Black je nastupila i u dugometražnom filmu 'Officer Down' s Davidom Boreanazom i Jamesom Woodsom, kao i u 'Wyatt Earp’s Revengeu' s Valom Kilmerom i svojim kolegom, te u dugometražnom filmu 'Hollywoo' s francuskom zvijezdom Jamelom Debbouzeom.Ž


SCOTT PORTER
(George Tucker)
Scott Porter je najbolje poznat po hvaljenom nastupu u popularnoj seriji 'Friday Night Lights', u kojoj je glumio posrnulog igrača američkog nogometa Jasona Streeta. Povremeno je glumio i u hit seriji 'Dobra žena' s Juliannom Margulies u glavnoj ulozi te u seriji 'Caprica', prequelu velikog hita 'Battlestar Galactica'.
Glumio je i u filmovima 'Sve što želim si ti' i 'Glazba i stihovi' s Hughom Grantom, a posudio je glas u popularnoj franšizi 'X-Men' - možemo ga čuti kao glas Scotta Summersa (Cyclopsa) u animiranoj seriji i kao glas glavnog lika u seriji videoigara 'X-Men: Destiny'.

Ne propustite doznati hoće li Zoe i Wade napokon pronaći svoj sretni završetak u četvrtoj sezoni serije 'Južnjačko srce' na Doma TV-u!Tagovi