Južnjačko srce, 24. - 27. listopada

južnjačko srce 4 - 12
,
hr_HR

Četvrta sezona 'Južnjačkog srca' vraća se s našom omiljenom bivšom Njujorčankom spremnom da ponovno osvoji ljubav svoga života.

4. sez., 1. ep. - 24. listopada

Četvrta sezona JUŽNJAČKOG SRCA vraća se s našom omiljenom bivšom Njujorčankom spremnom da ponovno osvoji ljubav svoga života. U završnoj epizodi treće sezone dr. Zoe Hart (zvijezda serije RACHEL BILSON) pred cijelim je BlueBellom objavila da voli rehabilitiranog lošeg momka Wadea Kinsellu (zvijezda serije WILSON BETHEL). Nažalost, Wade je Zoe rekao da je njihovo vrijeme prošlo i da oboje moraju krenuti dalje – ali to je Zoe samo učinilo još odlučnijom. S početkom četvrte sezone Zoe čini sve u svojoj moći ne bi li Wadeu dokazala svoju ljubav. Hoće li oni napokon naći svoj sretni završetak?4. sez., 2. ep. - 25. listopada

Zbunjen Zoenim pokušajima da se iskupi, Wade se obraća Lemon za ljubavni savjet, dok se Zoe svim snagama trudi usredotočiti na svoj posao umjesto na probleme s Wadeom. Lemon i Brick pokušavaju od bake Bettie (stalna gostujuća uloga MAREE CHEATHAM) skriti istinu o svojim ljubavnim životima. Za to vrijeme Lavon i George nevoljko surađuju ne bi li saznali nešto o Lemoninu novom dečku Henryju (stalna gostujuća uloga IAN ANTHONY DALE - Hawaii Five-O, Murder in the First).


4. sez., 3. ep. - 26. listopada

Nakon više tjedana raspravljanja o problemima u svojoj vezi, Zoe i Wade napokon se miču s mrtve točke. Lemon se prisjeća svojih srednjoškolskih dana te nagovori AnnaBeth i Crickett (stalna gostujuća uloga BRANDI BURKHARDT) da provale u kuću Georgeovih roditelja na jezeru. Dok spašavaju djevojke s njihove zabavne večeri, George i Lavon donose drastične odluke o svojim ljubavnim životima.
 

4. sez., 4. ep. - 27. listopada

 

Kad lavon čuje za Lemonine financijske nevolje, organizira u BlueBellu natjecanje talenata, pružajući priliku građanima, pa tako i Lemon, da osvoje novčanu nagradu. Natjecatelje zabrinjava što će na natjecanju sudjelovati Shelby (stalna gostujuća uloga LAURA BELL BUNDY), ali pred nastup njoj zagonetno pozli i cijeli grad pokušava razjasniti tu misteriju. Za to se vrijeme Zoe i Wade nađu u delikatnoj situaciji zbog koje će morati otkriti u kojoj je fazi njihova veza.

Seriju 'Južnjačko srce' ne propustite pratiti od ponedjeljka do subota u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi