Južnjačko srce, 19. - 23. ožujka

južnjačko srce 4 - 17
,
hr_HR

'Južnjačko srce' vraća se s našom omiljenom bivšom Njujorčankom spremnom da ponovno osvoji ljubav svoga života.

4. sez., 2. ep. - 19. ožujka

Zbunjen Zoenim pokušajima da se iskupi, Wade se obraća Lemon za ljubavni savjet, dok se Zoe svim snagama trudi usredotočiti na svoj posao umjesto na probleme s Wadeom. Lemon i Brick pokušavaju od bake Bettie (stalna gostujuća uloga Maree Cheatham) skriti istinu o svojim ljubavnim životima. Za to vrijeme Lavon i George nevoljko surađuju ne bi li saznali nešto o Lemoninu novom dečku Henryju (stalna gostujuća uloga Ian Anthony Dale - Hawaii Five-O, Murder in the First).

4. sez., 3. ep. - 20. ožujka

Nakon više tjedana raspravljanja o problemima u svojoj vezi, Zoe i Wade napokon se miču s mrtve točke. Lemon se prisjeća svojih srednjoškolskih dana te nagovori AnnaBeth i Crickett (stalna gostujuća uloga Brandi Burkhardt) da provale u kuću Georgeovih roditelja na jezeru. Dok spašavaju djevojke s njihove zabavne večeri, George i Lavon donose drastične odluke o svojim ljubavnim životima.

4. sez., 4. ep. - 21. ožujka

Kad lavon čuje za Lemonine financijske nevolje, organizira u BlueBellu natjecanje talenata, pružajući priliku građanima, pa tako i Lemon, da osvoje novčanu nagradu. Natjecatelje zabrinjava što će na natjecanju sudjelovati Shelby (stalna gostujuća uloga Laura Bell Bundy), ali pred nastup njoj zagonetno pozli i cijeli grad pokušava razjasniti tu misteriju. Za to se vrijeme Zoe i Wade nađu u delikatnoj situaciji zbog koje će morati otkriti u kojoj je fazi njihova veza.

4. sez., 5. ep. - 22. ožujka

Nakon što naprave dugačak popis stvari koje treba obaviti prije rođenja bebe, Zoe i Wade shvaćaju da moraju zaraditi više novca. Kako se Zoe ne bi uzrujavala, Wade joj laže da Rammer Jammer odlično posluje. Da bi privukao goste u Rammer Jammer Wade osigura neočekivan glazbeni nastup. Za to se vrijeme Lemon i Lavon svim silama trude krenuti dalje sa životom, ali kada se neočekivano susretnu na okupljanju samaca, uviđaju da je to možda lakše reći nego učiniti.

4. sez., 6. ep. - 23. ožujka

Kad Zoe i Wade saznaju spol svoje bebe, postaju svjesni da ni jedno ni drugo nisu spremni za roditeljstvo. BlueBell se natječe za domaćinstvo državnog nogometnog prvenstva, ali to je moguće samo ako se udruže sa svojim rivalima, gradom Fillmoreom. Lemon nevoljko pomaže uvjeriti Lavona da razgovara sa svojim suparnikom, ali treba mu AnnaBethina pomoć da bi se približio gradonačelniku. Za to vrijeme Bricka stubokom potresa posjet osobe iz njegove prošlosti.

Seriju 'Južnjačko srce' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 

 Tagovi