Ne propustite kulinarsku seriju 'Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja' od 21. studenog na Doma TV-u!

Doma TV donosi kulinarsku seriju u kojoj vrhunski kuhar Gordon Ramsay podučava gledatelje jednostavnim metodama svakodnevne pripreme hranjivih i ukusnih obroka, a pritom mu je glavni cilj inspirirati gledatelje i dati im do znanja da ne trebaju imati Michelinovu zvjezdicu kako bi bili uspješni u kuhinji.


Gordon Ramsay
jedan je od najslavnijih kuhara na svijetu. Uz čak 16 Michelinovih zvjezdica koje su dodijeljene njegovim restoranima i kulinarske reality showove i emisije, slobodno se može reći da je ujedno i jedan od najuspješnijih kuhara današnjice. Iako u svojim restoranima poslužuje kompleksna i zadivljujuća jela, kod kuće mu je najvažnije kuhati brzo, jednostavno, ali i dalje ukusno. U ovoj je kulinarskoj seriji, stoga, odlučio s gledateljima podijeliti jednostavne male tajne i trikove koji mogu poslužiti svakome, pa čak i onima bez mnogo kulinarskog iskustva, u svakodnevnoj pripremi sjajnih obroka za cijelu obitelj.


Gordon će u svakoj epizodi demonstrirati pripremu osnovnih obroka u danu – doručka, ručka i večere, a recepti u svakoj epizodi bit će povezani s određenom temom. Tako će nam Gordon pokazati moderne verzije jela koja su mu obilježila djetinjstvo, a u kuhinji će mu se pridružiti majka koja će mu pomoći u pripremi omiljenog jela obitelji Ramsay. Gordon će zatim pokazati kako kuhati kada nam u goste dolaze prijatelji te kad održavamo kućnu zabavu, a predstavit će i jednostavne recepte za pripremanje doručka, ručka i večere nadahnute okusima i kulinarskim tehnikama jugoistočne Azije, Francuske, Italije, Bliskog istoka i SAD-a.

Više o seriji pročitajte na linku - Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju