Izvući živu glavu, 3. - 7. kolovoza

Izvući živu glavu
,
Izvući živu glavu Foto: PR
hr_HR

Nova reality serija 'Izvući živu glavu' koja će se emitirati na Doma TV-u od 29. srpnja donosi uzbudljive avanture Beara Gryllsa koji će se kao avanturist i stručnjak za preživljavanje okušati u vođenju timova divljim prostranstvima Novog Zelanda.

1. sezona, epizoda 4 - 3. kolovoza

Natjecatelji se helikopterom bez vrata odvoze na uzburkani vodopad s uputama da se spuste na dosad najgoroj dionici. Nastupa glad, a ekipe snagu za nastavak putovanja traže u Bearu. U međuvremenu, jedna ekipa dolazi do krajnje točke izdržljivosti.

1. sezona, epizoda 5 - 4. kolovoza

Natjecatelji se odvode na sljedeću dionicu usred olujne kiše. Ovdje moraju prijeći preko užeta razapetog 30 m iznad duboke provalije. Ekstremna visina i teški uvjeti kampiranja pravi su test za ekipe.

1. sezona, epizoda 6 - 5. kolovoza

Raspoloženje je u kampu na dnu, a ekipe moraju udružiti snage da se sigurno spuste niz opasnu liticu i suoče s dosad najhladnijom noći. Robin i Wilson su otišli pa ekipe opet pronalaze mir i shvaćaju da ravnopravnost snaga vodi do žešćeg nadmetanja.

1. sezona, epizoda 7 - 6. kolovoza

Natjecatelji se helikopterom spuštaju na vrh ledenjaka gdje moraju prijeći nemilosrdan teren i opasne gudure. Uz više nadmorske visine i manje resursa, zadaci postaju sve teži. Podijeljene, četiri preostale ekipe natječu se za odlazak na posljednju dionicu.

1. sezona, epizoda 8 - 7. kolovoza

U posljednjem nastavku ove sezone, stručnjak za preživljavanje Bear Grylls odabire dobitnika 500.000 $ nakon nemilosrdnog putovanja na zapadnu obalu Novog Zelanda, u prašumu usred olujne kiše iz koje će samo jedna ekipa izvući živu glavu.

Nove uzbudljive avanture neustrašivog Beara Gryllsa i njegovih timova u seriji "Izvući živu glavu" ne propustite pratiti od 29. srpnja na Doma TV-u!

 Tagovi