U filmu 'Lica u gomili' glavna junakinja dobije poremećaj zbog kojega je nesposobna prepoznavati i pamtiti lica ljudi.

Milla Jovovich rođena je u Kijevu 1975. godine kao Milica Jovović u obitelji srpskog liječnika Bogdana Jovovića i ruske kazališne glumice Galine Loginove.



Godine 1981. Millina obitelj se zbog političkih razloga preselila iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza u London, a kasnije u SAD, gdje se obitelj smjestila u Los Angeles. Ubrzo nakon preseljenja roditelji su joj se razveli.

U filmu 'Lica u gomili' , nakon što je preživjela napad serijskog ubojice, glavna junakinja dobije poremećaj zbog kojega je nesposobna prepoznavati i pamtiti lica ljudi. Pokušava živjeti sa ovom vrstom "slijepila", dok joj se lica ljudi mijenjaju svaki put kada ih ispusti iz vida. Za to vrijeme ubojica se sve više približava...

Njezine dojmove sa snimanja napetog trilera 'Lica u gomili' možete pogledati u videu.

 

Mila Jovovich je vrlo rano započela je karijeru modela. Sa jedanaest godina zapazio ju je fotograf Richard Avedon. U listopadu 1987. dobila je prvu naslovnicu u talijanskom časopisu Lei, a godinu kasnije potpisala je prvi profesionalni ugovor.

Od tada, Milla se pojavila na mnoštvu naslovnica časopisa, a sudjelovala je i u kampanji brojnih brandova, poput Banana Republic, Christian Dior i Versace. 

Više filmskih naslova potražite na domatv.hr.
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju