U novim nastavcima gledatelje očekuju još mističniji slučajevi i intrigantniji zapleti

Nakon tri sezone, veza između Castlea i Beckettice sve je snažnija. Izbjegavali su metke, hvatali ubojice i u tom njihovu neobičnom partnerstvu riješili bezbroj slučajeva ubojstva. No u eksplozivnom završetku treće sezone kapetana njujorške policije Roya Montgomeryja – za kojeg doznajemo da je povezan s neriješenim ubojstvom Beckettičine majke – ubio je čovjek povezan s tim zločinom. Na završetku epizode, Beckett, koja je držala govor na kapetanovu pogrebu, pogođena je iz snajpera i u posljednjoj sceni vidimo je na tlu, kako umire. Hoće li preživjeti...?



Uz to, Beckettica je Castleu muza te je on svoje novostečeno iskustvo na terenu iskoristio kao materijal za svoje romane-bestselere: Val vrućine (tvrdi uvez, objavljen u rujnu 2009., proveo je 16 tjedana na listi bestselera New York Timesa i 10 tjedana na listi bestselera USA Todaya, mekani uvez, objavljen u travnju 2010., proveo je 12 tjedana na listi bestselera New York Timesa i 11 tjedana na listi bestselera USA Todaya), Gola vrućina (tvrdi uvez, objavljen u rujnu 2010., proveo je 12 tjedana na listi bestselera New York Timesa i osam tjedana na listi bestselera USA Todaya, mekani uvez, objavljen u travnju 2011., proveo je po četiri tjedna na listama bestselera New York Timesa i USA Todaya), a treća knjiga, Vrućina raste, izlašla je u rujnu 2011.



Uz to, u novoj sezoni prvi put će se pojaviti Marvelov roman u stripu – Smrtonosna oluja Richarda Castlea izaći će ovog rujna, a napisali su ga Brian Michael Bendis („Osvetnici“) i Kelly Sue DeConnick ("Kapetan America").

 

Ne propustite nove zaplete zanimljivih istraga u četvrtoj sezoni renomirane kriminalističke serije 'Castle'  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju