Inspektor Rex, 14. sezona

Inspektor Rex, 4. sezona
,
Inspektor Rex, 4. sezona
hr_HR

PON - SUB 13.15

(Kommissar Rex), 2014., Austrija/Italija, kriminalistička serija
Autori: Peter Hajek, Peter Moser
Redatelji: Raffaele Verzillo, Marco Serafini, Fernando Muraca, Nicola Perrucci
14. sezona

Uloge:
Rex … Aki
Marco Terzani … Francesco Arca
Alberto Monterosso … Domenico Fortunato
Filippo Gori … Augusto Zucchi
Katia Martelli … Pilar Abella
Gloria … Gilda Postiglione Turco

Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona! Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, zatim američki pas Henry, a u ovoj sezoni glumi ga pas Aki.

O radnji:
Na samome početku 14. sezone, omiljeni pas-detektiv s malih ekrana ponovno dobiva novoga partnera – Marca Terzanija. Njih se dvojica odmah slože i krenu u rješavanje svojeg prvog zajedničkog slučaja. Naime, profesor s online sveučilišta pronađen je mrtav u predgrađu Rima, a Rex će još jednom otkriti ključ zamršene slagalice. Osim toga, Marco i Rex bavit će se i slučajem ubojstva bogatog vlasnika građevinskog poduzeća, kao i slučajem učenice koja je drogirana na školskome izletu, a postat će im jasno da nikako ne mogu pobjeći od posla kada se njihov izlet u zabavni park pretvori u rješavanje slučaja ubojstva. Međutim, sve će slučajeve spremno prihvatiti te ih uspješno riješiti zajedničkim snagama, a svakim će slučajem ujedno i ojačati svoje prijateljstvo.

Kriminalističku seriju 'Inspektor Rex' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o trinaestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi